黃師傅:踢爆昌哥 真正裝修界岳不群 唔衰唔做 扮設計師

961 回覆
23 Like 282 Dislike
黃師傅仲想返身?😂
呢個又乜盤 柒撚到

Btw 你都幾搞笑 講緊主流大多數係點 你就走去摷其他之前既design 再柒d既design都仲有Tim 你cap埋黎比下限阿
講句自己見解就打手,昌哥搞乜咁得閒依家仲玩緊手機阿,唔洗批灰咩?

兩邊都係屎,要幫篤屎做打手真係得你做得出
你所謂既標準新鴻基最新入伙既University Hill呀
以前既design? 岩岩先開始收樓咋喎
唔明有背板點解好d
利申 廚房枱面師傅,專做大樓
我係要屌7黃師傅係到轉移視線 死不認錯既死廢老
咪柒囉
https://www.28hse.com/new-properties/university-hill-%E7%AC%AC2A%E6%9C%9F

貼埋link比你費時話我呃你話搵舊野出黎扮新野
仲未賣晒架 仲賣緊架
你咁樣唔係屌7黃師傅囉 你係幫緊pat屎護航囉

平時睇佢d裝修日常都覺得佢手勢爭人幾條街,今次又design個垃圾出黎引人笑
黃師傅呃人錢係呃人錢
而家PR諗住帶風向,撈埋「手工差」去各打五十大板
講真做得幾好都有地方可以挑剔,而且同價錢掛勾,除非有客提供詳細資料,否則一律當係黃師傅打手義工隊
唔撚好被帶風向
點睇都似係你柒d話
又話後擋水一定要有 基本野
貼左新盤出黎做例子話有d都無 就話高下立見叫人睇shk
宜家連shk都無後擋水一句話人柒就算
柒到咁 清唔哂抵佢啦
你咪最柒知架啦
咪係 上面條友又撈埋手工差以為可以轉移視線引大家屌7昌師傅
人地一早講明“我係裝修佬係出到呢d貨架咋”上面條友又係到咬住人
完全一句都無話過黃師傅30萬一人公屋單野
柒有柒做嫁姐 我有話一定唔唧得? 我話佢柒渣喎,你要求低咪乜柒都唧膠囉,冇話唔俾嫁
轉移視線夠未? 黃師傅呢?
我又係咪昌哥呀屌你老母 黃師傅相關人士全部仆街比狗屌 好彩當年冇搵佢裝修 都未傾已經話自己好撚多單好撚忙 典型嘅仆街老而不有佢講冇人講 但係又柒吓柒吓
廢老去邊關我春事 昌哥仔
呢個昌哥成日賣廣告

不過黃CFU 真係柒極都仲有人幫親佢
黃cfu d野 同搵d巴基裝修有乜分別
係呀...但香港有班盲既

個昌CU把閉呀
接下廣告,接下單,射下單,抽下水
發過豬頭吧?
呢個工程最少做三到五個月唔而家繼續有嘢做,多數都係出事之前嘅單
2月左右出事 而家七月中尾
最近應該乾啦 如果唔係點會終於唔做縮頭烏龜 出嚟打硬仗姐
咁樣打死得仲快
呢啲自我中心嘅廢佬我見得多 佢一定唔覺得自己係自殺緊
所有嘢都會按照自己劇本走
睇得出呀
拍片話攞證據,嗰種理直氣壯,嗰種自信,係冇得扮
(不過次次最後講嘅證據,都係老屈,一係就轉移視線)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞