黃師傅:踢爆昌哥 真正裝修界岳不群 唔衰唔做 扮設計師

961 回覆
23 Like 282 Dislike
仆街 我走去睇返兩粒鐘黃CFU係度遊花園
來來去去都係雯女差佢10萬 我炒左佢 佢話會玩野
同意
老黃盤生意應該好差
基本上要佢仆街依個目的已做到
現在緊係收尾做局外人食花生
到時咪改名再做
個理論最初聽到版本係超市可樂 vs 酒店

廢老改做維他奶又扮哂自創

不過同一個產地既可樂定維他奶無論邊度買都係相同質素

同要求手門既裝修根本唔可以混為一談
癡撚線,咁撚多水軍既
又唔係未改過
屈呀昌嗰下先正
估唔道有昌迷
6點打後d水軍放晒工即刻靜晒
五毛一個留言係咁上下啦
黃屍苦無咗千幾萬,無咁多錢請啲高質打手
有冇人覺得灰色衫嗰個聾哥好似背書咁
急不及待想將背咗嘅嘢一輪嘴講出嚟
一俾人打斷個樣好似食咗屎咁
人哋問佢嘢都答唔到,淨係要繼續嘔返背咗嘅嘢出嚟
笑撚死
廁所同後加電都可以話係個客要求,所以做唔到最靚。
但三色廚房門框呢,廚櫃入面啲窿開到起晒狗牙,唔通又係客要求?電箱位又開錯
越搞越禍
其實我唔係話黃昌夾定唱雙簧,而係昌而家嘅回應間接幫左黃搵生意。

處理得好d真係屌完唔好理佢等佢出醜,而家炒花生幫左黃老狗搵生意,其實好蝕。
夾定唱雙簧就唔會臨尾有陳師父彩蛋啦,咁都叫幫佢搵生意?
你啲邏輯真係好恐怖裝修佬無讀過書 原來係連批判性思考都冇
係唔找數咪day 1就回應話條女無按合約找數,所以d野做到一半無完工囉。

問題係個廁所點關找數事
我覺得黃cfu呢啲老人家同其他人價值觀有出入,搞到成條片兩粒鐘雞同鴨講

黃師傅針對條女(屋主)既誠信問題,指責條女特登想玩死黃師傅
(條女簽名確認所有改動 價錢 包括最終確認交貨,但另一邊箱就搵昌師傅玩踢爆)

係佢角度,一你收左貨話無問題,二你點解後續有問題唔搵我地傾(佢聲稱好多客服姐姐)

而昌師傅既針對點係
點解出條片講有問題,你唔自己私下靜靜雞搞掂佢,咪當無事發生,仲要唔認係你地公司做,仲要煲大件事

簡單總結,黃師傅公司就係一間唔太變通既老野「大公司」,下下要跟程序,有咩搵客服,完全無考慮「私了」
點止八個,舊樓裝修,我覺得十個有九個半都一定會唔啱例

搵裝修一定搵昌哥
起碼正氣啲先
其實香港呢啲住屋防火條例真係過分地唔合理,但又唔跟外國全屋多個地方都要有 smoke detector

廚房防火門大部分人住落都一定會長開或拆門阻,同埋而家多數起火嘅地方都唔係廚房,係廳房一啲劣質電器同煙頭
邊到有得睇
磚間黎 磚駁石屎位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞