黃師傅:踢爆昌哥 真正裝修界岳不群 唔衰唔做 扮設計師

961 回覆
23 Like 282 Dislike
下.. 點解我覺得昌哥仲垃圾過黃cfu
地板掃口兩折色又話客要求, 洗衣機裝到咁柒又話客要求, 最on9 度門裝到咁既閪樣要話客要求, 心諗, 個客識搞唔洗洗幾廿萬搵裝修佬啦... 真係裝個咁既閪門係我屋企, 我寧願爆左佢再做過
有咩咁柒
客人比錢堅持 你可以唔做?
新PR獻策 打泥漿摔角爛仔交
不過搵到牙昌啲料都好牽強,入唔到佢
呢招黃師傅用開架喎
你可以建議個客做 但係最後決定真係個客架啵

唔通最後你要個客行你嗰套打哂牆整喉 之後開張單逼佢俾錢?
如果個裝修師傅自把自為整到度門咁
邊個會照比錢自己硬食唔叫佢改返
真係個客要求有咩咁出奇住嘅人覺得冇問題你吹佢唔漲
咁邊個係裝修界嘅東方不敗?
兩個都係垃圾
係勁既就唔會拍youtube搵食啦
真係為興趣拍片咩
香港裝修佬冇一個係蘑菇的 同的士狗一樣 賤種黎
已經講咗係個客要求 昌師傅同客講過
但客人幾十年習慣唔想改位置
tum得掂就係個客要求
tum唔掂就係你上youtube
而家傾擋水?
所以咪話佢根本立於不敗之地,柒既就客要求,做裝修佬做到咁冇膊頭,唔方好得去邊啦。就算習慣用揭背洗機,都唔會就咁放係個唔啦姦既位就交貨啦,少少design都冇,搞唔掂。度門如果原裝係打交門我都冇野好講,只能講,咁既design仲柒過唔裝

有睇驗樓都知玻璃膠好快老化,個廚櫃就咁吱膠又柒又危險,不過九成都係客要求嫁啦,
而家見過啲裝修會好似做水喉咁留生口黎通喉
乜都唔識就唔好沖出來柒啦仲要比咁多意見
個唔唔姦嘅位係客人指明要放 片中講左昌師傅同客講過…….你覺得唔啦姦,個客就覺得個位用左幾十年,好方便好習慣。
門個到,人地講門唔要大門 覺得阻住
你睇晒片先啦評論啦傻仔
係咪裝修佬覺得好 就唔理個客意願?
依家係客人比錢裝修 唔撚係裝修佬裝修自己間屋呀

驗樓片啲玻璃膠易老化因為成日比太陽曬 兩個位好唔同呀麻
而且新樓都會咁做,一啲都唔危險
所以咪話佢立於不敗之地囉 用最柒既design滿足個客要求 你問返個客佢都九成話滿意嫁 但我覺得同樣既要求可以執少少包裝得好好多囉

如果會老化到驗樓果種程度都唧膠咁昌哥直頭係智能有問題啦,講緊呢d膠既壽命幾年仔就玩完,到時一入少少水成個櫃就唔洗要。講返近期新盤,平價既Novoland 同貴價既柏蔚森 都有背板喎,根本係基本野黎,幫人全爆都唔執好d,好心懶就懶啦
人地都講明自己係普通裝修佬一人公司 做既野都係最基本野 佢啲片入邊呢個定位都成日講 做啲嘢都係有瑕疵 冇設計 大體順眼用到就算 起碼冇呃人先
你拎啲發展商盤黎比你知唔知人哋團隊有幾大?建築師工程師設計師有幾多?
你咪就係昌口中果d迫鳩個客改用左40年既習慣果d人囉
迫人用大眼雞之後塞返部機落廚櫃底咪可以骨骨子子

宜家間屋係你用定人地業主用呀
柒還柒 人地鐘意係果個位洗衫有乜問題?

收人錢跟人order做野 咩叫立於不敗之地?
係咪黃師傅做個不鏽鋼頂撚住人地個廁所後面就係你口中既design?
屌你老母 西環新盤尚逸 擘大你隻屎眼睇清楚啦7頭
係咪人地發展商又係懶呀 做黃師傅打手做到咁低級

另一個陳師傅就堅 雖然佢係維修唔係裝修
你唔好撚傻啦
魚缸啲玻璃膠都唔會咁幾年貨仔啦傻仔
大鴻輝 呢d咪高下立見囉 有新地 新世界樓唔睇

Btw 尚逸官網拎黎見人果張圖都係有背板,點解交貨冇,心照啦,因為新技術淘汰舊技術阿麻
跟 shk 大學山呀 仲有咩可以講呀黃師傅打手

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞