點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
由治發興點樣經濟差?
執10開16喎 生意太好 收錢收到手軟
仲有呀,我依家剩係想你po 你喺邊個po cap 我嗰句comment, 仲入去睇下幾多阿迷幾撚想撚鳩你依d 國安奴前國安奴嘅傻鳩

廢事剩係俾你講剩係得我咁出位呀
佢以為自己有得洗底但係以佢咁撚柒嘅logic,想洗底都難啦依種冷氣軍師
應該話
自己家人朋友在香港
更不想香港仆街
唔好打算拉其他阿迷落水啦柒頭
我擺明淨係針對你呢條傻鳩啦 又想搵阿仙奴做擋箭牌

老老豆豆 你最後有無報驚
佢真係0 logic
吱吱toy又玩私怨
唔怪得撐毅進仔啦
正經嘢唔做日日連登開po玩追撃
我淨係撚你一件傻鳩 又想扯去阿迷度

又話呢單嘢唔係你跟開嘅
點解你咁清楚
你搵到條癲狗圍爐搖曬尾咁
我想報驚喎,不如你注意下我覆果個係邊個

係咪kdb呀?
你有logic ?
做完冷氣軍師有份推人報國安之後又扮正義話乜叫人Del po犧牲
吓 佢貼我舊Po就得
我貼佢舊Po就私怨
你條癲狗真係無邏輯得可笑
你唔係冷氣軍師等你其他手足去報國安吓嘛
相信唔係扮 係真係開心

最好地球爆核戰 爆三戰
啲人死撚哂仲開心

如果有粒掣 㩒完之後
全世界連自己都會一齊短命一年
我都會他媽的狂㩒

樓主 明未?
話埋俾你知,果個係一個叫總警屍嘅柒頭賤種嚟㗎,根本就唔係kdb嚟

仲要kdb 開成人台bam 圖po, 我有份叫佢喺站務台開bam 圖po 㗎傻鳩

Cap d 唔cap d 想陰我
嘩,我國安奴,你竟然屈我做冷氣軍師?

你自己講「擺明淨係針對你呢條傻鳩」
你收嗲啦廢物
老老豆豆呀,你果陣除咗幫手派負皮之外,有冇幫手去教kdb del ac 呀冷氣軍師?
我有logjc 過你呀真係,我起碼會教人del ac 呀

你?幫手派負皮當做嘢?冷氣軍師mode?
下,我俾你國安奴都唔關其他阿迷事?

明明我地阿狗都有兩個手足死咗 我講事實唔得?
喂,出嚟啦冷氣軍師,你做冷氣軍師又拉到我係國安奴事做乜撚呀下?
喂,冷氣軍師?

其實你係咪勁撚想kdb 真係出咗事,然後你就大條道理攞道德高地嚟話我係國安奴嚟收我皮啫?

你依種真係好撚偽善我地阿迷松泰真係無講錯你地依種冷氣軍師無錯
條廢物又縮撚咗
條撚屌根本就最撚偽善做完冷氣軍師柒撚咗就想瘋狂笑黃絲嚟抹殺自己過去

我真係未撚見過如此無恥嘅人
1. 想Kdb出事果個係你啫
2. 你條知名偽善撚有份推完人舊Poly Po,柒左比全台圍屌就改口風spin做想救人無人不知啦呢單野
3. 你最後無報驚原來係冷氣軍師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞