點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
係嘅係嘅 呢度連登你鍾意吹乜都得
你隻癲狗老友係ibank洗廁所都吹自己做ibanker添
睇你條冷氣軍師講嘢就知自閉兼精神分裂 似讀緊特殊學校
佢已經廢撚到同你拗咗成日

真係得你咁有耐性
下 我特登係你隻吱吱toy未出世嘅時候開po吹我係ibanker
嘩,我圖都po 過喎,你又起d 唔起d 呀?
比我踢爆你係報驚系冷氣軍師呀?
定你真係有報國安?係嘅咁我收返唔話你冷氣軍師啦
我撚咗佢幾個月
邊似佢要返奴隸工
我大把時間同佢玩
又縮啦你條癲狗
你件傻仔又loop返去#513
有無新意者垃圾
我要返工都覺得佢條撚樣仲奴隸過你同我

日日嘅生存目的係為笑黃絲而存在咁好廢
你條自閉仔果然活係自己世界
又開始幻想老作比唔到facts出嚟
上面貼曬證據證明你的確係一件冷氣軍師
報驚系又點撚樣做冷氣軍事
咁你講到未,我有乜trait 係match 自閉未?
Btw 你係咪未讀過大學呀廢青
講真,原本真係唔想理佢,至少大把fund 要搞,但係依條撚樣廢撚咁嘅地步,而我都ot 慣,順路撚一撚佢
佢人生無嘢笑唯有搵嘢笑
覆#558啦屌你老母
如果佢成日笑鳩你係傻黃,成日cctoy 上身嘅話

其實佢同佢形容嘅cctoy一鳩樣只係立場唔同
我果陣連一大學生證都出埋,條友仲ff 我係小學程度

依條撚樣真係廢物一個
佢眼又殘腦又殘無人救到佢
原來係咁
所以要搵你條癲狗加果隻冷氣軍師笑
你條冷氣軍師每次一柒左就會扮大袋 自命清高話連登「唔係你嘅全部」
不過見你果次講完即日就由朝縮係阿post取暖到凌晨咁囉好奇你自己睇返會唔會笑

#566呀廢物
返工呀慢撚到縮啦屌你老母
你都戇鳩上面咪講曬 自己睇啦文盲

仲有,要醫你自閉係你同醫生之間嘅事
如果要我講你臨床病徵先得咁你條冷氣軍師話要報驚果時又唔見你比埋KDB張身份證、身處Poly時間同證據證明佢有罪你令要去報驚??
你條冷氣軍師比我踢爆係雙面人兼偽善撚又想扯開話題
你覆得知572未呀垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞