點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
如果你係cctoy 你撚鳩cctoy咪撚鳩緊自己囉懵柒

297條友圍觀good dog
你做乜呀大佬

你當初標籤我係cctoy 果下,你已經其實都係cctoy 啦

咁我依個so called 被label 嘅cctoy 去撚鳩你依個「標籤人地為cctoy 而成為cctoy 」嘅cctoy 又有乜衝突呀高能
你講邏輯佢唔會明㗎
下,cctoy 去撚鳩cctoy 你以為係有衝突?

Cctoy 都可以獨立個體嚟㗎喎大佬

Where is your logic
我諗佢以為cctoy 依個subject 係collective

明明係individual 嚟
大佬呀,你唔係以為成個logic 係講緊mutually exclusive 呀嗎….
佢又縮咗唔知去邊到 跟住就彈出嚟扯去第2度
或者縮幾日loop返同一個topic
我已經習慣咗
喂,撚樣,仲唔明

就好似男人同女人咁呀,表面上得男同女係有分別,但係其實男人同男人之間都有分別㗎,都會有支持父權同女權嘅男人互相爭拗咁咋嗎

屌,依d 咁嘅logic 都唔識就學人講嘢?
其實佢真係好撚廢,廢撚到連自己係無知都唔知

我建議你真係讀下書先講嘢
仲有呀,咁男人撚鳩緊個男人係咪等於佢撚緊自己呀下?高能?

家下我同你都係人添,咁我撚鳩緊你,我係變相撚鳩緊我自己呀?

高能
佢hang 撚曬機
個世界係需要呢啲弱智仔做奴隸
純以佢依個logic,

你同佢都係人,我當佢撚鳩緊你啦,用佢套logic, 佢都係撚鳩佢自己
喂,出嚟未呀廢物

無料學人講logic, 你家下撚鳩緊你自己呀?
再話你知歷史係勝利者寫
無logic 嘅Cctoy, 收皮啦咁快玩完
原來你留言話「嘩 仆街喇呢下想報驚」嘅意思係教KDB del ac咁深奧真係得你係自己個小天地入面先理解到

如果唔係嘅話,你教人del ac即係叫人銷滅犯罪證據,係妨礙司法公正
你幫國安把國咁熟悉法律可唔可以話我知咁樣係唔係犯法嘢嚟?

你想報驚拉黃絲又想埋黃絲堆你啲人格其實有無夾好諗清楚先㗎
你話自己係cctoy 你又講緊你自己另一個人格
你縮左半日唔係趁人行開就攞彩當駁左下話
你真係賤種垃圾嚟
唔好柒啦廢物成場辯論證明咗你無logic 啦屌
你無logic都算
原來真係弱智唔係扮
我建議你重讀你間特殊學校
喂,咁你有料你咪駁我囉cctoy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞