點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike

肝癌撚又出嚟柒
你地兩兄弟真係廢人中嘅典範,次次一叫就黎乖撚過我隻狗
不如你搞好自己人生再黎吠啦,做人做撚到你咁撚可憐,上個網都要吹自己係ibanker 你有幾失敗同自卑呀bro?
你日日縮柒啲啦
拉唔到人嘅廢西
拉到人未者你
縮成個月
我開ibank po早過你件吱joke出世啦廢西
開ibank Po當自己係ibanker? Ok
拉人未者縮
講咁多嘢有用㗎啦
自卑到你ibank都入唔到幻想人入唔到
國安覆左我 話起左你底 你太廢冇拉嘅價值
話好撚鐘意西方價值香港者 無話鐘意南深圳喎
又扮有人覆你
國安最叻就係剩係敢捉失業撚
你柒咗啦你又
我點解要入ibank 我都冇必要好似你咁上網刷存在感 bro你係loser姐,你以為個個都係咩,都係嗰句大個仔喇,唔好再生活係幻想入面喇,女又冇錢又冇生活都談不上係度發爛渣
黃絲既前身係憤青,咁樣你概念會唔會清晰好多
就算世界和平天下有公義,佢地都係會想人死想人過唔到世的
覆啦
點解剩係捉失業撚嘅毅進仔捉唔到你講嘅失業撚嘅
又淆底呀
咁你確實係廢,唔捉你我都明你咩quali先,有撚人會俾你條廢人煽動到咩大佬
你呢啲logic做ibanker真係等執都似
黃絲有無贏我就唔知
靠痴黃絲搵食既就唔少
細良國師, 世柒, 丸文安果D個個月仲收緊錢
變左終生既被動收入
打成段嘢係到幻想
實情就係嬲到要報國安又捉唔到人
都係嗰句,咁你都冇撚用捉你黎做乜大把白卡廢人上網9up啦唔通又捉咩
我覺得香港經濟好好wo 邊到差? 仲有17000點。未清0算係好嫁喇
我問緊你剩係敢捉失業撚嘅毅進仔點解捉唔到人呀縮
答啦廢西
2024年啦,仲黃絲?有咩價值呀?

不如講下,又話啲黃絲搞亂香港,冇左個啲人香港會好。好喇,而家冇晒嗰啲人啦,點解香港仲愈來愈差嘅
真係好中意香港(已移民)
你哎呀老竇之一既蕭澤頤咪係band 5都唔要佢嘅社會垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞