點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
下,咁就駁完啦?
你兩件廢物圍爐真係啱曬
真係志同道合一齊等回收
你同自己講好啦,無logic 嘅人

點呀,我同你都係人,所以你想撚鳩我=想撚鳩你自己?
你柒到咁就係駁依d 嘢?

人地話你智障同kam, 我真係一開始都唔信㗎

家下我信啦

屌 人地真係無講錯
你真係永遠活係自己世界入面完全無logic真係好難溝道
喂,出嚟啦,係咪又要拗logic?

橫掂都就嚟收市,我唔玩美期㗎,收工就無得同你玩啦
邊有死水一潭?
就算係冇曬水都仲可以自稱世界第一
全世界爭住嚟呢度投資架!
一d都唔悲觀
又嚟啦唔夠拗就搵嘢spin
如果係Individual嘅話
你又話自己係cctoy 而你又曾經講你懷念同人一齊撚鳩cctoy嘅時光
即係你自己撚鳩自己人格分裂傻鳩
其實你真人係咪咁九唔搭八人地講東,你就講西咁
…………………

我係男人,你係男人,我懷念同其他男人去撚鳩某個男人等於揀鳩我自己?
見到由治及興帶來嘅好處,好振奮
如果係Individual嘅話
你又話自己係cctoy 而你又曾經講你懷念同人一齊撚鳩cctoy嘅時光
即係你自己撚鳩自己人格分裂傻鳩
…………………

我係男人,你係男人,我懷念同其他男人去撚鳩你等於撚鳩我自己?
你用下個腦啦好嗎,我仲有6分鐘收工啦

你俾d 咁嘅嘢我睇?
大佬呀 其實個Po係你自己開
你鍾意點自圓其說都無所謂㗎無人明你logic啦已經
大家知你條波台風紀係自閉兼重度精神病就得啦
你繼續唯你獨醒活係自己小天地入面
喂你又話連登唔係你全部咁在意做乜呢?
扮完未呢?
弱智仔…
大佬呀,你醒未呀

我係男人,你係男人,我懷念同其他男人一齊撚鳩你等於撚鳩我自己?
你就係弱智果個啦傻仔知唔知你依個係乜fallacy 呀‼️
你又話自己係cctoy 又話Cctoy係individual唔係collective 而你又曾經講你懷念同人一齊撚鳩cctoy嘅時光
咪即係你自己撚鳩自己囉懵柒
分裂完未啫你地
我在意幾時結算咋大佬好似你咁玩泥漿咩
咁點樣cctoy 依個subject 唔係individual 呀?

你知唔知我講乜㗎?
你講緊你唔夠拗想spin走你冷氣報驚軍師呢個事實
敢撩起又唔敢接落去
兜唔到就想東拉西扯
大佬呀,我唔係講緊我撚鳩cctoy 依個動作係collective 定individual 呀大佬

Individual 都有individuals 啦cls

唔同講individual 就係自己同自己玩呀?

Cls 理解能力
你唔夠拗啦大佬今鋪你真係堅柒呀大佬

真心你學歷有幾高呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞