點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
嘩,你真係on9 㗎喎

你係咪連標題都唔明呀?
最撚搞笑就係,人地話我自閉仔,你都要講得出自閉有乜trait 我係match 先得㗎

我覺得家下你似自閉多d, 完全活在自己世界裡面喎冷氣軍師廢青
嘩,我不嬲都俾你依班on9 仔講係cctoy 啦,隨便講

係你條on9 仔唔肯認做cctoy 咋,尤其係你依個冷氣軍師賤種

我心諗點撚樣冷氣軍師都可以咁大口氣笑鳩人係cctoy
佢過幾日又會loop返同一樣嘅嘢遮醜打飛機㗎啦
我勁想睇佢點樣每次見到我就po 嗰堆唔關事嘅嘢出嚟打飛機

佢講我係cctoy 嘅話,我覺得佢肯定仲似cctoy 過我地
其實真心問,你乜學歷水平呀廢青
洗唔洗人地開埋醫生證明比你呀傻鳩冷氣軍師
幾時又「你依班」人呀呢度得我一個屌醒緊你
無啦啦我又要認乜春cctoy你都九唔撚答八
你幾時認自閉兼重度精郎病患呀冷氣軍師先

你條雙面人當日喊住咁搵cctoy求救又扮曬撐以咁
點知比我踢爆係狗竇度又話撚cctoy又笑人榮譽猶太人
你係人格分裂咪認左佢囉
以上已足以證明
原來你文盲唔識字
似你條癲狗咁咩
Login又唔掂
唔夠人拗就會扯去第到
我知你小學程度都未夠
攞出嚟比較又傷你玻璃心
咩話吱吱toy吱吱吱吱吱吱
唔夠講走去同條癲狗圍爐
面對現實啦柒頭
你條癲狗即刻又表演發癲
你面對現實啦冷氣軍師,俾我地踢爆你冷氣軍師仲要拉d 唔關事嘅嚟遮醜好核突呀
最鐘意學你吱吱叫
係嘅係嘅,我一大畢業都小學程度

你起底起d 唔起d 得唔得㗎廢青冷氣軍師
唔會好似你咁同條踩緊你嘅人圍爐先啦
好撚柒呀你
你真係兜都兜得肉酸過人
唔怪得你條廢物比人笑人自閉仔果期只敢縮返狗竇去取暖
你叫人比證據,你自己又比唔到證據呀垃圾?
答到未
點證明呀?

自閉有乜嘢trait 我係match 㗎?
覆啦廢物
最撚on9 就係你連自閉有乜trait 都唔知就學人講我係自閉仔

之前大把人話你kam 撚弱智添啦,我又要打曬飛機話你kam 撚弱智呀?

不過,你係冷氣軍師就一定係事實嚟
又loop啦呢條傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞