點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
邊夠你黎

講起讀書 老老豆豆你比我踢爆完唔識歷史係度鳩up就嬲到而家
咁記仇都算小氣
都話左唔好屈黃囉我從來無水鳩人抗爭
淨係見到有條偽善雙面冷氣軍師煽情人報警自己陰陰濕濕反轉豬肚扮好人 話要「救人」
肉酸到
冷氣軍師:
1. 「仆街啦,依下想報驚」

偽善撚:
2. 有人真係報左警時,入去話報驚原來係為左「救人」

知名自閉仔:
你最初入去話想報驚啵 你唔係入去話要救人啵
偽善到呢

都話你鍾意唯你獨醒無問題架
我帶你返現實
今日係刺警烈士梁健輝先生逝世3周年
https://lih.kg/CwxCGmX
#580 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你條撚樣老作撚最鍾意屈人啦
仲未比到證據指出我幾時講過「我」要捉你條癲狗
你一直東拉西扯唔敢答仲縮左過嚟呢個Po咬人
呢個冷氣軍師改左名

「admin入」本人要求admin交代清楚前會員「Pepe.G.Armani」是否已ban 會員
https://lih.kg/2704459
我懷疑有連登會員從來出街唔戴口罩,並公然叫唆他人違法599I
https://lih.kg/2867199

報驚系冷氣軍師睇嚟你都唔止一次叫人報驚 自己又唔做唔係想煽動人虛報浪費警力比人拉下話
你坐係冷氣房打個電話都唔肯 定還是你支持政府防疫政策所以忍手唔報?

人少少搵樣認左佢啦
我做咩要證明你有無講過要捉我者
我依家證明到你捉唔到人俾其仔人睇就夠啦
睇下其他人笑我定笑你件毅進仔捉唔到人啦傻仔
係咁chur住件完全無用嘅point嚟打就係你嘅level
證明唔到即係你自己就係一件老作撚啦
睇下你條癲狗柒左又用大大隻emoji遮醜
再東拉西扯顧左右而言他
你叫人比證據,你自己又比唔到證據呀柒頭?
條癲狗唔識數字 唔好怪牠
佢每次縮埋唔敢覆都係用呢招
下 我要去證明毅進仔嘅職責係捉人
照下鏡睇下自己up乜啦傻仔
下 完來用嚟覆個個po會先過問問題個個po
無拿拿咩邊個先邊個後
弱智唔係扮
已blk,而家仲提黃c
G持一個香港
你咪就係果位知名自閉智障兼重度精神病患者?

仲要係冷氣軍師叫人報國安

你條冷氣軍師仲講明會幫國安把關添
想引我講D嘢中23條?沒門!
你叫人比證據,你自己又比唔到證據呀垃圾?
答到未
我有叫人證明毅進仔要捉人咩
廢物

你真係究竟柒撚到乜地步先會逐張逐張圖都錯曬facts

我冷氣軍事但去救人,你冷氣軍人就水鳩人出去

最撚搞笑就係,我唔鐘意人,人地鐘意我,你就ff 到我係自閉

依家你依個冷氣軍師柒撚到閪咁就搵d 唔關事嘅嘢嚟講,食相真心好差
你咪就係果位知名自閉智障兼重度精神病患者?

仲要係冷氣軍師叫人報國安

你條冷氣軍師仲講明會幫國安把關添

你真係究竟柒撚到乜地步先會逐張逐張圖都錯曬facts

我冷氣軍師但去救人,你冷氣軍師就水鳩人出去犯法

最撚搞笑就係,我唔鐘意人,人地鐘意我,你就ff 到我係自閉

依家你依個冷氣軍師柒撚到閪咁就搵d 唔關事嘅嘢嚟講,食相真心好差
佢今日成日俾我撚到就嚟爆血管
其實你收下皮啦冷氣軍師

你嗰堆圖就係證據?證明我d乜呀?

你唔爭在起埋我係ibanker?
我feel 到佢俾我地踢爆佢係冷氣軍師,就發曬癲講d 唔關事嘅嘢嚟遮醜

條友都有今日啦
嘩,點樣證明我係冷氣軍師水鳩人出去犯法?

點樣證明我係自閉呀?

定係你惱羞成怒呀家下? 冷氣軍師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞