點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
九個白衣人罪成關白衣人係咪暴徒乜事呀

警察直頭同白衣人握曬手啦,咁你點解要起人底呀

又唔起黑衣人底?
因為你話要報驚囉嚇到佢要del ac
都唔知最後有無比人拉多得你唔少
放心你立左國安大功他日國安處可能會搵你讚揚下
九個白衣人判左暴動罪成啦懵柒
暴動罪成嘅唔係暴徒係乜呀?
難道你想屈埋法官、律政司、警察係黃絲??
依句我講先啱喎

踢爆咗你係黃絲冷氣軍師都叫柒?
嘩,咁請問你要起底果個有冇罪成呀?

咁佢係咪暴徒呀?
咁佢要del ac 點樣唔係為自保呀?

你自己咪答到我個答案出嚟囉屌你

弱撚智
你條冷氣軍師柒左仲想做埋我跟尾狗
唔係為自保嘅話,又點撚樣嚇到要del ac 呀高能
嘩,明明係你跟我條尾喎柒頭,我一開波直線講你係冷氣軍師喎
其實大佬呀,你係咪弱撚智㗎?
元朗 7.21 襲擊首宗白衣人案,7 被告罪成,一人罪脫。高院上訴庭周四(7 日)處理鄧懷琛、「飛天南」吳偉南、鄧英斌及蔡立基的定罪及刑期上訴;以及律政司就首被告王志榮無罪裁決的案件呈述上訴。吳偉南、鄧英斌已完成服刑。吳與王一併坐在被告欄外。

服刑完添啦懵柒
暴動罪成嘅唔係暴徒係乜呀?答啦撚樣
咁依個賓係要推呀大佬,要報佢驚所以嚇到佢要del ac,依下唔係自保?
你平時就係咁樣靠呃自己渡過??
講啦,你要起底果個係咪暴徒呀?定咗罪未呀?
唔係柒啦大佬,講啦,點撚樣唔係自保呀高能
講啦,你要起底果位、係屬於依到嘅邊位呀?

係咪暴徒先?
原來你推Po話要報驚都係為左救人
咁咪全世界都錯怪左你
話左要攬炒 就係要攬炒呀

我邊到講我推po 係為救人呀

我去叫佢開站務台del po 依下先係救人喎
答到暴動罪成嘅唔係暴徒係乜呀?
你係唔係想屈埋法官、律政司、警察係黃絲呀?
你條懵柒無邏輯到比我秒柒左你仲係度格硬兜肉酸到
快,極想知佢俾我地嚇到要del ac 點撚樣唔係自保

依個真係psy 1001
咁你起底嗰位有冇暴動罪成呀?
喂撚樣,你冷氣軍師叫人起底果個係咪暴徒呀?

佢有冇罪成呀?

無罪成嘅,仲係咪暴徒呀?點解要起人底呀?
仲有呀,講撚到kdb del ac 唔係為自保呀,理解能力零?
其實你條撚屌真係柒撚到加零一

唔怪得做冷氣軍師啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞