點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
燒完移民英國再日本旅行,爽爽啦
全世界唯你獨醒啦傻仔面對現實吧啦
不過你出名弱智自閉兼感情台毒撚

入去解釋囉冷氣軍師你
懷疑兩條友同一個人黎
把口生你度 想講咩都得啦我無咩所謂
不過依你邏輯 你照下鏡睇下你自己冷氣軍師嗰樣先
我都話淨係撚鳩你條傻仔囉
你唔夠講就拉其他落水做乜啫
有無其他阿迷走出嚟同士郎條癲狗圍爐先
我又唔見喎
兩個都係用大大個so sad遮醜
不過Pepe哥出名重度精神病患者
就算係其實都抵佢地架喎
啲餐廳又貴 服務態度又差
QR code落餐都好意思收加一
淨係想撚我?

即係你條柒頭根本雙重標準啦冷氣軍師賤種

最撚搞笑你根本就係冷氣軍師,學乜人笑黃絲
其實你答到未啫

你做冷氣軍師笑返其絲做乜撚
咁請問你想我真係有報驚告鳩kdb 同總警屍想佢地出事定點呀?
其實呢廢物呀,依個po 講你依d 黃絲冷氣軍師柒撚咗就笑鳩黃絲,同我國安奴有乜關係呀?
特首話香港經濟好好wo
你依家唱反調?
漢奸!賣國賊!!
晨早解釋咗啦傻鳩冷氣軍師,根本你無腦唔撚接受個答案
好心你唔好咁蠢啦用下個腦啦

唔夠拗就亂咁搵嘢嚟講

仲有依個comment 又點代表自閉呀?
Btw 啦,依到傻鳩要裝修你唔去笑鳩?

駱克道全條街既藥房仆街死啦
https://lih.kg/1860478
得啦 你條獨醒撚咪繼續自圓其說
個comment你唔識字唔識自己睇
成句嘢係講有人鐘意我,我唔多鐘意人咋喎

做乜撚嘢,最撚搞笑就係依句完全係反映你地真係理解感力零㗎喎,又起d唔起d 咁
仲有呀傻鳩,你依個冷氣軍師唔夠人拗就柒到又挖人感情事依d 9唔搭8嘅嘢嚟講

大佬呀,我真係麻煩你起底嘅話,真係起得全面d

但你依個冷氣軍師柒到要笑返黃絲轉頭嘅,就正面面對下啦
呢個好笑
依個都同樣lvl

有無人想去幫飛天南扶靈送殯?
https://lih.kg/1344853

做完黃絲冷氣軍師就笑鳩返黃絲轉頭

想抹殺自己過去添
係 全個波台都無腦 得你有腦接受到呢個自圓其說答案
你係黃絲?而家香港有咩唔好 講清楚
又由治及興 又勁繽紛 又多舖開 人人相信政府
直頭係經濟強盛
你想散播謠言經濟差
唔夠講想拖埋人落水
你睇清楚啲N賓有份笑你隻圍爐手足士郎
你唔入返狗竇咬N賓
最撚搞笑嘅,就係真係你地無腦最撚搞笑成句講緊我唔鐘意返人你地就打曬飛機咁

大佬,拖我都拍咗幾次啦,我都唔知你仲曬時間喺連登追擊黃絲做乜鳩去返現實生活到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞