點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
無,咁又點呀
廢物又loop
上面問左你係咪反對白衣暴徒就係黃絲?
又想spin走你條冷氣軍師叫人報驚呢個事實
定係你想講我想報驚等於會水鳩人去做犯法嘢嘅冷氣軍師呀?
喂,講啦,黃絲冷氣軍師,人地保家衛國有乜要令你起人底呀下
我問返你一句,你係咪想笑鳩kdb 係手joke 呀
聲稱想報驚原來唔敢報 要等其他人去報
人地報左就開始卸膊扮自己無份笑鳩KDB
你打個電話咁簡單都要等人做 原來你就係冷氣軍師
多謝你坦白承認
廢物又答我唔到
嘩,我笑鳩kdb 蠢添,連ac 都唔識del, 要我地幫手教呀

邊似得你笑人做手joke 呀
講真 你唔做冷氣軍師等人報驚嘅話我本身都唔知KDB係邊個、做過乜
我對佢無意見
請啦廢物,你出個po 叫人起底兼拜山係乜意思呀下

犯法㗎喎
又無限Loop
你呢種白痴logic一早比人秒左啦

迪布尼del ac=自保,阿迷del ac=救人
https://lih.kg/3698638
嘩,我想報驚都變咗做冷氣軍師,咁n 賓都係冷氣軍師?

咁出po 水鳩人出去起人底做犯法嘢係咪冷氣軍師呀
嘩,咁我想問啦,kdb 自己del ac 唔係為自保

咁兩位阿迷del post 係乜呀?我地想kdb 死,點解要del ac del po 幫kdb 保留佢嘅犯罪證據呀

快,勁想知
一時話治緊
一時又話重亂緊
都唔夾口供
上面一早問左你係咪反對白衣暴徒就係黃絲?
又答唔出肯定你自知無邏輯唔敢答啦
仲係想spin走你條冷氣軍師叫人報驚呢個事實

犯法你咪報驚囉 等乜呀?
你有份幫國安把關㗎嘛
神邏輯
入理大救人=自保
玩大咗笠水=救人
又無限Loop
你呢種白痴logic一早比人秒左啦

迪布尼del ac=自保,阿迷del ac=救人
https://lih.kg/3698638
嘩,咁我想問啦,kdb 自己del ac 唔係為自保

咁兩位阿迷del post 係乜呀?我地想kdb 死,點解要del ac del po 幫kdb 消滅佢嘅犯罪證據呀

不如直頭唔del ac 幫佢keep 住犯罪證據等佢俾國安捉啦撚樣?

快,勁想知
咁kdb del ac 做乜呀?
講緊你條懵柒又想spin去第三者度
你得呢招?
咁聲稱要報驚又唔報 等其他人去報你就收成係咪冷氣軍師呀
下 咁都唔明仲要開post問?
ching你智力有問題?
係呀,你係黃絲呀,因為黃絲先會想叫白衣人做暴徒
依家係你柒撚咗就兜去國安奴單嘢咋賤種冷氣軍師

你叫人起埋底喎

九個白衣人判左暴動罪成啦懵柒
暴動罪成嘅唔係暴徒係乜呀?
難道你想屈埋法官、律政司、警察係黃絲??
喂,講下點解kdb 要del ac 啦咁

唔係為自保,咁為乜呀
比我踢爆左你條冷氣軍師都叫柒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞