點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
你啱啱先話我貼左好多圖
自己唔識碌返上去?
咁快又失憶?人地話你重度精神病原來係真
似乎係講撚中曬你依個冷氣軍師,你先發曬癲cap screen po 曬圖嚟屈我係自閉喎傻仔

由一開始我直接抽擊你係賤種冷氣軍師開始,你就拉埋d 國安奴呀,自閉依d 又無facts ,又無營養,又同主題無關嘅嘢嚟spin

你就係果個無恥嘅冷氣軍師,食人血饅頭果個就係你條賤種,仲要賤撚到水鳩人出去起底之後笑鳩返人地係手joke

無恥之極喎真係
果d 圖點證實我係自閉呀?冷氣軍師

我極想睇你點分析
笑死你條雙面偽善撚又提cctoy

上面係歷史Po你比我踢爆唔識歷史
然後你條廢柴嬲到鬼鬼祟祟去時事台開Po想搵cctoy圍爐走去含cctoy

轉個頭返狗竇又話平時同人撚鳩cctoy
你到底諗清楚企邊一邊未㗎

依到講黃絲同冷氣軍師,然後你屈我自閉係關事?
嘩,我依家咪撚鳩你條cctoy囉柒頭皮
大佬,果陣你連猶太人只係唔俾入耶路撒冷嘅facts 都唔識喎

連凱撒尼亞係乜都唔知係邊到,你同我講歷史?

問你多一句呀,希臘化嘅猶太人幾時出現㗎
定係你覺得你唔係cctoy 呀下?

即係做完冷氣軍師,然後笑鳩返黃絲就可以唔洗做cctoy!?
你條冷氣軍師一開始想同士郎圍爐就翻歷史睇舊Po
搵啲唔關事嘅Po出嚟以為自己好威點知比我踢爆你先係真正冷氣軍師仲要係維護國安叫人去報驚果種

到我將你啲舊Po攞返出嚟證明比人睇你係點樣做雙面人、偽善撚兼冷氣軍師你就話我Spin
呢啲叫以其人之道 還治其人之身呀懵撚
嘩,邊希你成日咁撚得閒由照早去到家下都可以拗呀廢青

我搵十皮一個月都勁撚葡萄你添啦
你到底諗清楚企邊一邊未啫
到時想做cctoy代言人
定撚鳩cctoy嘅波台狗呀
夠你叫你報驚 之後扮救人無恥???
你果個po 唔關事?

冷氣軍師水鳩人出去起底兼拜山叫唔關事??

黃絲冷氣軍師精神分裂呀?
你唔記得你醫生點講咪返去問囉
唔係個個話你自閉都要分析多次你聽下嘛懵柒
咪講緊你條冷氣軍師囉
你叫人報驚拉黃絲咪關事囉傻鳩
兩項都中曬呀你
嘩,我扮救人?

我扮救人嘅話,我直接入去笑鳩佢算啦,仲洗教人del ac?

你依個冷氣軍師幫手負皮就算呀?喺邊呀?

嘩,我報驚都未報,點會勁得個一個出埋po 去煽動人地起底兼拜山嘅冷氣軍師呀
喂,答到未呀柒頭

波台邊個係醫生可以判斷到我係自閉呀?
冷氣軍師叫人報驚之後人地真係做左就扮救人都唔關事
話左咪屈黃 你一早都認同唔應該屈人黃絲㗎
最撚正嘅就係

果個po 個個阿迷都講報驚,我一句講想報驚就當我冷氣軍師

咁個個阿迷都係冷氣軍師嘅話,又點撚樣做國安奴呀下
又出圖啦,你果個po 黃絲上身叫人起底兼拜山喎

定係你唔認果個po 係你出㗎

即係你唔係本人?

你條冷氣軍師又loop
全世界都見住你不斷笑鳩KDB
又係樹想自圓其說
真係鄧你陰功 要咁樣呃自己先安慰到你嘅弱小心靈
咁邊個可以判斷到你唔係自閉呀?
咁我問你一句 你有無報驚拉KDB呀?
大佬呀,你係黃絲冷氣軍師已經暴露曬出嚟啦

你家下柒撚咗就話我屈你黃添呀?

嘩,依種黃絲真係抵笑呀,直頭同嗰堆賣隊友嘅泛民一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞