點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
係真開心 因為原本咩都冇
加4隻字就係
吱吱toy咁嘅level同我鬥
又話我失業撚公屋撚
毅進仔剩係識捉其他失業撚公屋撚原來唔係浪費資源
同班0 logic嘅吱吱toy講嘢真係好辛苦
香港經濟好好,邊有差到?
我點撚知國安有冇起你底屌你老母弱智仲咁撚大聲,你呢啲所謂黃絲真係笑撚死人躝去訓啦ibanker
以前好撚鍾意香港
依家唔撚鍾意香港
因為龜頭仔仲係度
嘩,咁點解你覺得真係想造鳩kdb 呀?

同埋你點知kdb真係俾人造鳩?俾人拉咗?

大佬你先係國安?
想報驚就係冷氣軍師?

咁我想報驚又最係無報驚嘅話,我唔怕做依個冷氣軍師呀,定係你想kdb 真你俾國安拉咗

咁水鳩人出去起人底兼拜山呢?

嗰d 水鳩人犯法喎依種冷氣軍師係乜呀??
得呀依種合理呀

但係樓上果個係做過黃絲冷氣軍師然後笑鳩返黃絲喎,點計先?
嘩,個圓扑扑係柒撚到咁嘅地步喎

出曬名ff 撚兼感情台狗公

估唔到有人會quote 佢講嘢當真理
鏝迷:妓班芝娃娃點會經歷過依d黑暗期
https://lih.kg/BnJaBOX
#241 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

u are fking kidding me

你連依個咁嘅kam 友嘅嘢都搬到出嚟講
嘩,我有份想報驚拉鳩總警屍咋喎,關kdb 乜事呀?

冷氣軍師又屈
嘩,嗰兩個手足del ac 就係咁,嗰兩個po 嘅po 主嚟嘅,你唔見家下你連搵返個po 都搵唔到咩?你條冷氣軍師究竟係邊呀嗰陣
喂話時話呀,kdb del ac 點解唔係為自保呀??

如果我地想kdb 死嘅話,點解又會del ac 嚟del po 呀?

你解釋下啦撚樣冷氣軍師
重點:唔係扮
香港經濟差?
邊有? 你散報假消息!
黃C CONFIRMED! 你隻港獨狗!
已報國安, 有咩同個官講
你都勁撚搞笑㗎喎,大大個n 賓國安奴你又唔講,剩係講我?

好嘢呀冷氣軍師,n 賓喺國安單嘢咁出位你又唔講,就講我最出位?

你條仆街真係冷氣軍師人才嚟㗎喎
嘩我真係屌你老母呀,盲㗎屌你老母

【波台的红太阳】阿仙奴23-24维护国家安全讨论区MCMLXXX
https://lih.kg/3698202

N 賓喺入邊添,你上面唔屌佢國安奴嘅?

賤種
當香港係提款機
萬億抗疫, 2千4億減碳, 大白象基建, 龐大國安開支....
仲未計明日大愚買沙填海洗濕咗個頭,已向中國購買1740億港元海砂
買幾個爛鬼氣球同神主牌都要億億聲..... 共產五毛狗通通入晒黃絲數
嘩,我話你做黃絲冷氣軍師有乜錯呀下?

有無人想去幫飛天南扶靈送殯?
https://lih.kg/1344853

而家由治及興 唔明你講乜經濟差喎
開心又唔撚得意
傷心又話煽情販賣恐懼

你哋講撚晒
香港仆街=中共仆街
吓?乜你覺得中國香港依家經濟差咩?
你自定首都得,亂衰香港就係你呢啲人
香港經濟差?
條街好多人喎迫撚到
機場旺撚到深圳咁款
壽司郎仲係要排成粒鐘
去食個雞煲又幾十人排
錢大媽晏少少已經清晒倉要一朝落去搶
樓主垃圾cctoy故意唱衰香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞