點解黃絲見到香港經濟差要扮到好開心咁

1001 回覆
83 Like 428 Dislike
而家仲講黃藍有冇覺得自己on9?
嘩,家下你已經唔夠講就拉到去我做國安奴兼挖我感情事嚟講

然後你上面仲話我最出位添,明明n 賓仲臭口過我你又唔講佢?

嘩屌,我唔撚你依條冷氣軍師我仲係人?
N賓有份做冷氣軍師話要報驚咩?
有無link同截圖睇睇?
仲有,最撚搞笑就係你家下純粹笑撚柒你依個黃絲冷氣軍師然後想笑柒黃絲嚟抹殺自己冷氣軍師嘅過去

人地兩個就不嬲一致追擊五毛啫,智商程度一回事,但係至少立場從來一致,邊似邊個做冷氣軍師然後偽君子上身笑柒黃絲轉頭
挖咩感情事
呢單波台一直都攞緊嚟笑唔駛挖
係你自己跳出嚟同士郎狗圍爐
我咪淨係回覆你一條柒頭囉 你條傻閪仲未明
妓狗:拉撚咗先同我講啦
https://lih.kg/CmeKDEX
#276 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

人地都有曬整合啦冷氣軍師
下 唔認同白衣暴徒就係黃絲?
你真係0 logic
N賓有份做冷氣軍師話要報驚咩?
最撚搞笑就係,家下你柒撚咗唔夠拗就搵感情事嚟spin

但係更加柒就係連依個感情事你都係斷章取義嚟cap 一個comment, 成個po 又唔睇嘅

慢慢俾你地ff 慢慢笑橫掂你地成班都係偽君子嚟
你盲㗎
無錯啊
聽到人叫攬炒仲企喺原地,唔走路,冇計啦
定係你又理解能力零呀?

咁起人底又想同人拜山係玩法

白衣保家衛國,你起人底做乜鳩
喂出嚟啦廢物賤種冷氣軍師,我真係勁想知你又點樣冷氣軍師上身,起白衣人底同叫人去拜山依d 犯法嘢之餘

有乜資格去笑返黃絲呀?
上面答左你反對白衣暴徒等於黃絲呢個立論係0 logic

示範你知咩叫偽善先啦
1. 純粹因為人地爆閘就去推人Poly舊Po做冷氣軍師話要報驚,到有人實行左比人圍插,就扮係去幫手

迪布尼del ac=自保,阿迷del ac=救人
https://lih.kg/3698638

2. 係cctoy就跟風撐以色列,返狗竇就笑榮譽猶太人

呢條冷氣軍師就真係偽善啦
點解藍絲見到香港經濟差要扮到唔關自己事咁?

香港變成咁既最大推手
你條冷氣軍師報驚等人做實事拉Poly手joke有乜資格撐黃絲呀
KDB入Poly都話要守護香港你條冷氣軍師話要報驚係咩玩法
嗯嗯 原來係我柒
你條獨醒撚真係活係自己世界
你條岳不群有份做冷氣軍師嗌報驚扮救人
呢種咪偽君子囉
似係你唔識字
無句講要報驚喎
你嬲到手震打錯曬啲字啦
又logjc又其絲
冷靜少少先
咁你最後有無報驚呀人少少有報咪認左佢囉
阿迷del ac =救人

你又係樹自圓其說
拜山都犯法
咁你平時清明拜你父母果時又犯法
KDB就真係犯法啦 好在有你守護國家安全去報警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞