UO 香港快運 HK Express 弱撚智

756 回覆
1808 Like 128 Dislike
想知如果真係食自己嘢會點
Up乜鳩啊垃圾,葡撻點撚樣豬瘟啊,
你咁撚樣講,直頭日本應該ban手信零食入境啦
正常人都GBA啦
唔洗受氣

申:2次
個男職員係肥佬嚟?
唔明會有人幫大公司做口天使
你咪唔好俾我食野
我血糖低 一陣暈低嘔白泡
Low cost airline冇行李冇on board service 張凳坐得窄啲
但係唔代表要冇禮貌
Peach Easyjet ryanair jetstar啲crew起碼會有基本禮貌
唔會有HK express咁當客狗咁撚
搭飛機行過見啲hk express地勤係到大大聲呼喝啲客
啲crew超nice
態度大幅拋離UO
淨係long weekend一個duffle bag當佢巴士咁搭ok
如果有寄艙行李就飛返fsc好啲啲
Zipair peach
Scoot同 wetsjet以外仲有jetstar zipair
Scoot同 wetsjet以外仲有jetstar zipair
飛NRT仲貴過ANA JAL
有時同CX差幾百
有冇咁撚多打手
廉航冇服務係預計之中接受到
但within服務範圍既事做得差 都可以spin到係班客窮自己攞嚟
有規矩又唔跟
當D客係狗咁撚
google下歐美廉航有幾閪再講喇,廉航根本屌既價值都無,飛廉航得一個原因,就係要平,講多都廢

UO平你老母?
講事實都係打手
咁反屈你係大灣航空打手都得啦
發覺有d人真係好撚搞笑
因為搭廉航所以連基本尊重都唔配有咁
我搭廉航唔係俾左錢?
我宜家要佢有香檳飲定要空姐專人服侍
一句「搭廉航就預左啦」就合理化件事

咁我搭Econ受到不禮貌對待
係唔係可以話
搭Econ就預左啦,要尊重搭Business
搭Business就預左啦,要尊重搭First Class

呢班人去食快餐
叫佢地跪係地下食應該都冇問題
「食快餐就預左啦,要尊重去酒店食啦」

奴性咁撚重仲咁大聲
打手係咁
佢地除左屌人根本冇野好sell間西公司
操作
點解要嘈個公廁臭呢
on撚9,海航個陣又唔見佢係咁
對班打手黎講你坐上部飛機就係玩爛
有乜咁柒其實
你以為其他人好似你咁撚窮
我坐HX 屌UO 弱智架喎 所以唔坐但會屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞