UO 香港快運 HK Express 弱撚智

756 回覆
1808 Like 128 Dislike
個po十個有八個都人身攻擊
D風氣曳到
好心樓豬同女朋友去就mark位啦
之前有人講過uo係靠運貨賺錢
比幾條可以解決嘅問題,係連登好似好大件事咁
人講就要唔用腦就信咩
廉航個business model 係咁架啦
差左uo 未玩到ryan air 咁counter print 張boarding pass 要俾錢
話你由頭到尾得你認你移民要洗大餅先唔移民叫我認咗??
你咁撚弱智真係只可以洗大餅
counter print 張boarding pass 要俾錢
fatfat
窮唔緊要,窮得嚟多多要求,聲大大嘅至撚煩
擺到明你搭開廉航扮咩第一次搭

就算星航都一樣要你加錢揀位 唔加錢就random
日本唔會比你拎芒果入境。
打咁撚多字成十鳩幾頁都無人理你咁撚慘..
屌 我理你啦
所以地鐵巴士見你攞住袋外賣就唔俾你上車係ok? 鬼叫你要貪平搭地鐵巴士?
就係俾人玩爛左所以先變左random揀位(一齊checkin唔會派埋一齊坐)
我上次搭直程係我格離無人坐佢都要分開一齊checkin既fd
你對佢既期待只可以有出錢將你由一個地方用飛機帶你去另一個地方,其中過程係點你唔可以有任何期望
要好似你咁

依句由頭到尾得你講,咪就係你屈我證據囉
咁uo係慈善機構?
我只係講曾經有人咁講,你可以參考下
咁不如講下你嘅見解
依家你就係無移民
咪證明你移民要洗大餅先唔移民
咪問你細機點做貨運
廉航唔會求服務,但係都唔會特登咁玩人,UO直頭係搞返個客轉頭
你講廢話梗係無視啦
連廢話都要正視先低質

怪唔之得你移民就要洗大餅,所以先唔移民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞