UO 香港快運 HK Express 弱撚智

756 回覆
1808 Like 128 Dislike
劃位笑左
真係分明唔比錢就撚鳩你

其他2樣就是但啦
我自己搭過一次
感覺唔算太差
跟佢規矩玩就無咩問題
抱住有得坐已經好好嘅心態

1. 我上次無揀位坐正中間 隔離兩個主動問我想唔想調位 我都話無問題 其實係可以自己調位
2. 食物果啲去到再買啦 怕肚餓就上機前食飽啲 短途機好快到
3. 行李一件就一件 人地rule就係咁 入境之後買手信最好放入個袋度 費事佢誤會你帶多件carry-on luggage
4. 服務態度果啲因人而異 間間航空公司都有好/差嘅人 怕嘈怕大聲就自己戴耳塞headphone or 食下花生睇戲

總結:我真係當自己坐巴士 有得坐同安全到達destination就okay
無期望 無失望
笑留港撚賤種免費娛樂點解係廢
武肺前俾你攞細喼都重ok,坐2個鐘以內頂得順
而家得個personal item,加下加下,我坐第間算
要平就係咁架啦,佢定位又唔係賣服務,態度西呢d公司唔顧形象班細既仲洗乜理

至於派位,佢就係想迫d人買位,下下有空位派連位比你,比人知道左仲洗賣位?

同麵包鋪一樣道理姐,賣唔出個d就係要掉左去都唔派比乞兒
根本就唔關移民定留港事

佢成撚日引戰帶風向屌人

討論下就玩人身攻擊

五毛 小紅書 賤種 窮閪 你哋自己揀一樣滿足下佢
討論區唔俾討論
你腥港人無bno無得劣
好心啦 機場稅 全世界都收 香港已經算平了
佢4樣齊哂啦
我飛果度直航得ryanair 同air Baltic
佢官網有時陰鳩人
買機票明明揀好日子 買咗出嚟嘅日期唔撚同
香港人幾時有過樽鹽
是但啦 你要屈人踩人攞滿足感

自己又睇唔到有問題
特價果陣最平二千幾蚊
UO 方面佢跟得好足
睇完,唔知幾時又有平機票賣
你講撚到香港快運同大陸冇關咁喎
賣成3000蚊
好想入去做
可以小客仲有糧出
投訴巴士佬唔講welcome on board
就係喺英國,就知啲廉航間間都係咁,所以先笑鳩你啲窮撚邊屌邊搭,不過講事實就俾你班窮撚賤閪屈打手
欠撚左間公司咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞