UO 香港快運 HK Express 弱撚智

756 回覆
1808 Like 128 Dislike
1 唔加錢冇得怨, 你都識講random, 咁多位點會抽到1齊坐
2 抵死
你次次搭大灣區 我次次搭快運 敢唔敢賭
我就唔會搭廉航, 呢啲同深水埗公廁有咩分別?去得既都唔方好人
我搭peach 都冇話打散黎派位

佢咁玩,啲人咪喺機內調位,最後咪頂住登機嘅人囉
好似機場check in 會好啲
但都俾online check in ge 人整到啲散晒
人愈多先要坐廉航啦 出黎做野未呀小朋友
Random派真係大仆街前唸到
你好快比連登仔返屌
連登仔叫你坐jal ana
https://lih.kg/346792

窮閪去日本貪平住埋d濕鳩地方既酒店 轉頭學人笑人坐廉航正一臭閪
平定係唔平要睇埋其他航空
UO大部分時間加埋行李座位靚時間都平過其他,顧客唔係蠢嘅都識格完價再買,買得UO基本上都係貪平唔介意冇嘢食啲位冇咁好坐,買得廉航一早知佢玩法,你預自己會買嘢都識得加行李,你驚自己餓都識自己加定嘢食,點解到你介意有機會分開坐就唔識一早買定位呢?根本就係僥倖心態覺得一定有空位,咁就慳返幾十蚊,依家買國泰都要加錢揀位,仲分中間位通道位,收費係UO double,UO咁都唔算平?
好肯定之後一堆人會沖出嚟話你係窮撚呀閪客多多要求
廉航預左受氣架啦
香港真係好多呢d奴隸
鐘意blame the victim
真, 有一次問佢攞第3罐啤酒話唔比
下一次搭廢事求佢, 自己喺禁區買啤酒上機飲, 又比佢屌我犯法
我不嬲覺得搭得廉航係為左平
咪用者自負

唔俾錢揀位,你咪派機尾位,我要等落機
要快落機咪俾錢坐機頭買時間
dklm, 明明48hrs 前check in, 成架機都吉位
幾個friend 出發,佢打散黎派位
我地玩得pk ge 話,咪上機後調位,頂住後面boarding
調唔到就隔住位黎吹水
傻閪發現
係慳錢就用里數換啦ON9
真 國泰就係睇死啲窮撚 平一千就一定有客
頂唔順去搭cx啲機 又贏 食硬你啦
你睇吓Scoot先。
次次都係見啲地勤叫人收返野飲野食落袋就算

位呢啲野要一齊坐咪比錢 一直都唔明啲人屌乜
可能UO下次就玩野調到一頭一尾 唔再係AC咁坐
心儀座位同係咪一齊坐應該係兩樣嘢
搞其他客又唔使
始終大家都係窮撚
但就要玩鳩返班空雞轉頭囉
大阪 > peach
東南亞 > air Asia
台灣 > 華航/長榮 唔係貴好多

而家係差東京
同埋啲少眾航點
炒機搵咗第2個比你屋企人
空雞還空雞,"random" 派位系統 還 "random" 派位系統
1 嗰個問題係在於派咗就唔可以online俾錢再轉
而要打電話搞一大輪去轉
完全唔convenience
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞