UO 香港快運 HK Express 弱撚智

756 回覆
1808 Like 128 Dislike
無搭過UO
亦都唔會考慮,去得旅行就要開開心心同享受,差個少少錢,貼錢買難受。剩係超賣未必上到機都已經on9啦,時間都蝕埋。
唔平仲要搭咪笑佢哋戇鳩囉, 又唔係無其他airline
臭極仲有人奶, 唔通屌兩句會改咩

罷搭逼uo改善, 唔改無生意執柒
香港人有無骨氣先
有名你叫啦
惡曬呀
咪係, 慳都唔慳三幾千機票錢
明知仆街仲keep住有人幫襯, uo洗撚理你班蟻民咩
同香港講罷搭
佢出一蚊機票, 你搶足一日都唔會搶到呀
其實廉航只要夠平就無人屌
或者屌完都照坐
但UO 平又唔夠平,服務就越來越閪
真係唔知仲有咩理由要搭佢
我覺得如果前線講清楚, 個乘客大可以帶去目的地先食
好多地方都唔俾帶野食入境一陣俾人罰幾萬會唔會又插UO唔提你
咪係囉, 垃圾公司係香港人縱出嚟
死嘈爛嘈投訴無人理, 點解唔直接罷搭
無生意就先會改架
做人要飲水思源,唔可以忘本反骨

要不是有UO 平機票照顧,你早就完蛋冇得個個月去日本
Handcarry size 呢啲白紙黑字寫到明都算
樓主第一個point 足以證明間野幾陰濕
留返堆閪人cheap精搭UO咪好囉
陣間放埋佢地出嚟搭其他搞到我
認真問,其實個位咁樣嘅話,雙方同意前題下,私底下換位有冇咩問題?
之前ban 晒D 廉航, 唔比佢黎香港先搞到今日咁

加上冇左好多airline 黎香港. 咩印度, 埃塞 果D飛日本
邊個ban?因航囉
你唔特別講既先係最多人關注最易入到佢既
你講既反而冇乜特別
除非你買左嘢食,同一行換位佢鬼知
搭HX 算
價錢唔差太遠
雖然成架機殘體字
起碼頭頂有位擺嘢
有電視機有叉燒包
空姐又唔太閪
Random 派位有得再揀
個d出面大把post講啦
我又唔係要入到佢定係搞到佢執笠
我都講到明相信佢會keep住有人搭
開post分享下個人經歷啫
所謂random真係好笑
你一齊買係會分開,反而分開買但一齊online check in係會派買一齊
上次搭見人地又係成行六個位,三pair人分開晒,結果咪又係調位
咪又係照坐塞滿人
發覺第一時間網上check in 就會比最後排既位你
真,港資做得閪過支資是常識吧
百幾萬港人屌完政府都係留港啦
俾你做廉航你會點做先?收得平就梗係要同fsc 有分別啦,樣樣做咁好點維皮呀?random派位就假嘅,其實就係專登打散你啲窮閪狗男女,吹咩?想慳少少錢唔揀位博大霧會派你哋坐埋一齊30000尺高空做愛?你真係戇撚鳩到唔恨,好心柒咗就醒少少啦,仲咁大聲周圍同人講你係一條死傻鳩,好撚威㗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞