UO 香港快運 HK Express 弱撚智

756 回覆
1808 Like 128 Dislike
佢調到一頭一尾都係玩返自己
阿媽同個細路分開坐
阿媽一定會周圍走同人r調位個個都咁玩法
班機有排都未飛到
極少飛咁遠
因為平 所以唔屌得
的士唔平喇掛? 又唔屌得
班on9會話 鬼叫你唔自己買車?
咪同啲on9仔嘈啦
疫情之後都冇搭過UO,疫情前感覺都好正常

當年反而覺得佢冇揸正來做,搞到我哋呢啲俾哂錢唔公平,我哋兩公婆買晒行李,手提得個背囊都無地方擺…
你係中國香港用邊間都一樣比支那賺

幫襯->稅收->中國香港政府出錢幫支那起橋/貴價買水/捐錢/養禮義廉

仲未計幾多食材、物料供應類一定係由支那入貨
做飲食啲嘢唔熱真係抵屌喎
而家屌果3樣野都唔係屌 行李 hand carry
WestJet 有 transatlantic 航線,仲有summer route飛成田同仁川。
兩條白卡仔喺度嘈交
香港人唔在乎尊嚴比人踐踏架
Old news la
笑撚死
依家係撚max
新制帶大喼,再加埋UO正常玩法(即係指等佢個款 ‘’出得幾密但又未平到全城搶幾易買倒‘個款優惠黎講)

咁樣黎計去東京羽田最近個次優惠係$2300以下,
成日聽人話加少少正航好過,其實等類似優惠係邊間有,要加幾多,同埋邊到收風先有
傻閪
GBA轉咗PR有好感d
同埋搭佢行李size唔使點樣度 唔似uo 驚個行刑架
真心果句,商家佬貪得無厭,特登整個system randomize你個座位去逼你比多d,咁都可以有人支持
留名等睇遲d加埋氧氣費廁所費都有打手支持
舒舒服服加2000坐國泰算
大把 我就算食個m 記都有一半利潤唔洗落係支那(金洪門)手上

要記住品牌先係最賺錢 ,材料果d唔係

Hkexpress 母公司係英資企業,利潤佢地袋晒
大灣區係東航
留意返係假randomize 因為根本就冇可能會一齊坐
到時咪又係塞爆,香港人最無腰骨,口裏說不但身體卻很誠實
成個餐咁誇張
好撚柒啊你,2017窮代表2024都窮?但好肯定你2024都係乞衣撘緊廉航囉
咪有一次鬧到上新聞話有一家人無online checkin然後話以前都可以安排一齊坐而家無
自果次之後佢個system會自動幫你分開坐
呢啲野唔駛係到Post,真正連登仔邊駛坐UO 。
但都仲係737
737呢d 真係祝你好運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞