UO 香港快運 HK Express 弱撚智

756 回覆
1808 Like 128 Dislike
串完人但唔敢認
你條窮閪都好核突
明明我都講明我喺英國,正常應該唔驚我會飛過嚟打鳩你,你條窮閪都要淆
其實一張飛要比多幾多錢去揀位?
如果肯改名
再加開埋獨家航線搶客
兩樣是但做到一樣
UO注定收皮都得
加上GBA Pr確實做得好
只係個名真係好柒
你係知你移民要洗大餅先唔移民
咁樣講咪又係成班人搭
有人搭 咪即係有Market 唔岩咪轉第2間
無人搭佢就會諗點改善啦
HongKongAirlines 依家都識諗點改善搶客啦
加加埋埋同CX差唔多之後都要揀uo之後就屌uo
就唔好怪人笑鳩你哋弱智啦
平價機票平到狗屎。你想點?你可以唔買。

串完人但唔敢認
你條窮閪都好核突
明明我都講明我喺英國,正常應該唔驚我會飛過嚟打鳩你,你條窮閪都要淆
如果我講我喺香港,你咪會深潛
仲有鹿兒島
屌你UO俾唔起錢當地地勤
搞到最後停運
咁撚唔得掂
依家真係抵HX搶埋你鹿兒島生意啊
UO班打手係咪仲扮睇唔到
其實係咪要整啲野去對抗uo (and cx)
整啲"we are same group, feel free to swap seat" tag

list out 同一條航線其他平價alternative
大阪 > peach
東南亞 > Asia Asia
台灣 > 華航長榮其實差唔遠 (cx 都因為uo 俾我排後左)
歐洲 > 中東三寶 (直航就搵返當地嘅airline)
呢幾日先有單新聞話UO趕視障人士落機
當視障人士撚狗咁撚
係咁彈出又彈入
有競爭先有機會改
而家得UO一間咁濟

閪住黎做 你都係含
仲有樂桃遲下如果有zipair就好了
以前用app checkin 如果唔係連位可以chok到連位
但係最近試咗幾次chok極都係分開位
你係知你移民要洗大餅先唔移民
算你都有少少自知之明
得UO一間咁濟梗係閪住黎做 就係知你都係含
講真廉航就梗係西我自己就未搭過UO
仲要成日番香港之後好多人個行李要下一班機先到,話架機行李倉full左,要之後一日送上門俾返你
個個講罷搭UO
咪一樣咁撚多人
UO真係駛驚你地
飛東京有其他廉航就好了
737-9
事實係大把人一千蚊尊嚴都冇
睇死一定比人買爆
除非又玩封關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞