UO 香港快運 HK Express 弱撚智

756 回覆
1808 Like 128 Dislike
個派位漏洞係唔好 Online Check-in
去櫃台之後check in
叻喇叻喇
唔使咁緊張喎 你點都搣唔甩果浸窮酸味架啦
以前就係, 而家唔得
大家咁話啦
真係見識到咩叫窮鬼最惡
搭開傳統航空嘅人唔會care廉航點閪
搭開UO加錢買位嘅人唔覺得加錢有問題
屌得最勁嗰班明明係唔買位又淨係坐得起UO嘅人
成班窮閪為咗幾十蚊嘈到面紅耳赤
GBA 個牌頭
加埋全737
真係有啲趕客
其中一樣搞搞佢應該都多返批客
樓主都話成個餐仲要幾大袋
營商手法問題黎姐
航空公司食相核突 比人屌都好正常
他日cx都咁玩果陣 係咪又要硬食
A321neo 都好

737真係
我由開航到家下,一年都會搭3-4次,咁耐都未試過or 見過比人收食物
服務態度唔講 但係架機都勁污糟 random俾佢哋派咗去最尾嗰行 5個鐘機程落機隻手敏感 全隻手起晒粒粒
連登仔:唔會再搭UO
連登仔:真係唔會再搭UO
連登仔:今次係最後一次,以後唔搭UO
連登仔:再搭UO係狗
連登狗:汪汪汪!
窮人搭CX係咁㗎啦 有錢坐private jet啦
口裡說不 身體卻很誠實
我都唔明點解咁多人幫呢間西公司講野,個個post都一堆人幫口,黎黎去去個point就係鬼叫你窮要硬食

悶到無野做咋
GBA都自己個中文名柒
所有文宣淨係叫GBA
咁你咪撚搭囉 柒頭
由頭到尾都唔明點解位要加錢先可以一齊坐
食相真係太差
你坐船坐地鐵高鐵會唔會話要加錢先比一齊坐?
你入餐廳食野唔通又要加錢先可以同一張檯?
試過聽到空姐講
有人買咗U-first
然後派咗佢坐3X行
可能我比較悲觀作為一個平凡人我一早認咗命,人生要硬食嘅嘢仲少咩樓呢啲必需品都升左十幾年啦,區區一張可有可無嘅旅行機票有乜所謂只係香港人真係太有錢,成日飛成日去旅行,搞到大家好似都忘記咗旅行其實係奢侈品係一個privilege,件事同你買隻錶買個袋係冇乜分別

資本主義社會嘅商家佬某程度上係大晒,投訴又點,個朵臭晒又點,佢哋講到尾咪又係睇賺唔賺到錢有冇生意,所以當cx真係咁玩而我又冇其他航空公司選擇,我咪唔去或者去其他地方我就一直都相信個市場叫做公平少少,當大家都覺得唔值唔幫襯,個價自然會跌,跌到我覺得合理嘅時候咪再幫襯
2. Boarding 收鳩人食物

但原來根本從來冇"唔俾帶食物"呢條rule, 只不過唔可以機上面食

雖然佢地有出來澄清 不過你睇下佢地個app點寫

上新聞先話冇 但其實根本就係有規定會阻住
你比幾千我可以幫你奶埋屎眼
以前亂咁cancel機連飛都飛唔撚到都可以話返你大種乞衣 平有平搭 唔係咩都唔包屈返係啲客窮
因為幫口嘅人基本上都唔係搭UO,就算搭都會加錢買位佢哋鬼會知畀人打散來坐有幾嬲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞