UO 香港快運 HK Express 弱撚智

756 回覆
1808 Like 128 Dislike
搭UO加曬手提同寄艙行李個價錢其實同廚叉差唔多
我寧願搭廚叉
揀premium同有飛機餐個package都唔貴
平機票?邊忽平呀
第一點以前唔買位最多唔包會一齊坐,依家係特登打散你黎搵多樣野收錢,之前搭歐洲d幾舊水廉航都唔會玩到咁閪(未搭過ryanair唔知佢係唔係)

第二點有冇搭飛機架
落機一日未到海關都可以食,鬼得閒理你
大把時間食/掉啦
學連登打工仔做法
俾得國泰1/3價錢,UO唔西你面仲係人?
你折墮啲要洗大餅
總之白紙黑字寫明,你唔跟就係你問題,你完全冇全盤了解有關細則。
11月搭過
起碼唔係打散黎派位
搭過一次吸取教訓,之後就無慳過,堅持會搭fsc
同你住公立差唔多
仲有以往UO獨家航線
台中 塞班島 鹿兒島
HX都開埋
(當中鹿兒島UO停運埋)

UO仲可以有咩價值去搭呢
真係寧願坐廚叉
兩個大人去無問題嘅
我最尾都無堅持
⼀齊去十幾日都唔差在見少⼀程機時間
但係佢個操作好肉酸啫
一齊買本身就應該一齊坐
揀位係for 有啲人想坐窗口/走廊/近廁所/近機頭落機

以前不嬲都唔會閪到同一班人分開排
你班奴隸幫埋人諗籍口
23年頭開新加坡先最好笑 加埋行李仲貴過CX 所以唔夠2個月就執咗新加坡航線
次次去日本都儘量揀日航,奈何佢班次少
除非平好多
依家真係搭HX好過
連登仔打工心態
人工低: 屌你 得60蚊個鐘 想我比d咩服務你
人工中等 : 屌你 比得200蚊個鐘 係得咁多架啦 咁有錢你咪幫襯第二間囉
人工高: 屌你 我做唔做野都有600蚊個鐘 仲有錢過你班閪客 憑咩叫我服侍你
仲有以往UO獨家航線
台中 塞班島 鹿兒島
HX都開埋

真係寧願坐廚叉
至於新加坡都仲有其他選擇使鬼揀你UO
以往UO獨家航線
台中 塞班島 鹿兒島
HX都開埋

真係寧願坐HX
好似都要百幾蚊一個
萬一係搶平機票個d
揀個位都要俾多10%錢
所以佢而家搭完咪屌,跟住咪話唔再搭囉

跟住班Uo員工又係嗰句話下次有平咪又係再買

咁其實冇得討論,人哋屌完話唔再搭你哋班員工又唔信
唯一搭過一次uo係出trip公司出錢
自始同自己講再平都唔會買uo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞