[Mac撚] 用家/買機集中討論(107) Back to School 清舊貨

785 回覆
3 Like 3 Dislike
唔係屋企收唔到貨 有冇得叫佢放智能櫃
macbook air m2 16+256 vs 16+512 大家點揀?
比完錢仲要等星期三先寄到黎
Apple快手喇
要512先避到閹速,唔知你care唔care
畫嘢要幾多吋一定要自己親身去門市試,唔好聽人講
例如你問我我會答13”都唔夠,有時寧願去返desktop用隻Wacom做
多數人會特登搵隻舊12.9” Pro,咁就唔駛好貴就買到最大iPad吋數而又有120Hz
有機會早到
都係,畫畫真係好主觀我記得門市有得試埋procreate
Customise 左都有機會?
喱個答你唔到
一出BTS就減左ipad mini 6既trade in價
之前1700宜家1550
最後trade in袋底pro 11
出新mini再trade左佢
原來今年bts iPad quota改咗做1部
你要買/賣好多部咩
差唔多啦,咁多學生玩爛哂
iphone 14 plus今年係咪discontinue
128gb,正常使用,少量遊戲,寫下note,睇下netflix,
係咪都夠?
未有macbook 想買部Air 返學用,依家買M3版會否不智?
好想要部15 mba
但仲有部13 m1 16gb係度都好好用
缺點唔知點解冇用一排會食好多電
無睇背後數據咩? 應該睇到邊樣最食電
弱智
Alumni 係咪用唔到back to school 優惠?
遊戲
x2 用緊13m1 8gb
不過都係打算換mba 15 想要大mon
佢問緊iPad啦,衣家都無晒Mac機128GB起跳
iPad 128GB多數情況夠,除非你download RE4 / Death Stranding嗰類game要幾十GB一隻
等你自己間U個store promo啦
大嗰幾間多數俾埋舊人買
run excel vba 嚟講vmware 定 parallels好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞