[Mac撚] 用家/買機集中討論(107) Back to School 清舊貨

785 回覆
3 Like 3 Dislike
x2 不過想換15" 本身用緊13
可能買8 + 256算
BACK TO SCHOOL 出左, 如果IPAD AIR 5 轉 IPAD PRO 11$7199+TRADE IN IPAD AIR 5 $2200 = $7199-2200=$4999 仲送埋新個支IPENCIL .......值唔值得咁換?
有諗過留起佢
話曬呢款設計最後一代
想收一個AirPods pro 2
https://t.me/michelyaa
M1 air好嘢嚟 留低做backup機都正
應該2030都仲有唔少人用緊
等M4 mbp 等到出菇
有時係度諗咩原因要拖 會唔會係M4嘅良率仲上緊 未夠ipad macbook一齊用
今年bts係咪廢左?
舊年印象中係平左重會送野
今年無野送得加配折扣?
唔拖返一年半載,咁堆M3 死貨點算?
M4 都未有wifi 7, 我應該等埋wifi 7 再算
仲以為AI 9月就有
點知仲要下年
M4 IPAD真係發佈早左 拖到9月先發佈都得啦
真 勁廢
最近兩三年都係咁
你跟單買埋AirPods就free嗰part份錢,姐係送
但因為AirPods同Pencil款開始多同埋唔同價位所以佢先要整個tier表出嚟,費事d人想要Pro嫌底配AirPods廢

有其他垃圾贈品好似已經好多年無做
講緊printer嗰d喎
同之前一樣喎
埋單先計pencil/airpod折扣 edu價本身已經係
M4早出咗應該係因為X Elite跑分高過M3
上年買ipad pro 都仲有pencil
門市得唔得? 有無爸打試左
想買m2 macbook air用logic同final cut pro,係咪要上16 GB RAM ?…謝謝
咩呀
今次咪仲有$899 Pencil credit囉
最諗唔明Apple點解唔一次過送哂幾樣野
買個iPad + Keyboard
筆 iPad Keyboard 3樣分開送
要收3次貨
因為可能佢根本擺唔同倉
另外佢唔會想搞集運中轉,例如三件嘢佢兩件有貨一件要等生產線整,佢會寧願快快趣送走嗰兩件俾你先
本身就免費送貨 集運要成本㗎嘛
btw
蘋狗又乘機減低trade in價
應該係bts開始前已減

Mac Studio今次有edu優惠?
應該話bts優惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞