活俠傳6月14發售(4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
人氣女主PK 第一輪結果
第一組:
小師妹(17) VS 龍湘(20)------龍湘 勝
小師妹輸了

第二組:
夏侯蘭(23) VS 小梅(11)------夏侯蘭 勝

第三組:
葉妹(18) VS 瑞杏(6)------葉妹 勝
估唔到咁少人投瑞杏

第四組:
上官螢(13) VS 畫中仙(11)------上官螢 勝

第五組:
小菊(4) VS 小竹(4)------ 平手

第六組:
大師兄(10) VS 溫夫人(1)------大師兄勝
-----------------------------------------------------------------------
第二輪投票 去到今晚12點
第一組#95
第二組#96
第三組#98
時數過一小時,繁中評論係大多好評。如果一粒鐘左右唔對口味,可以退貨
隻GAME有唔少問題
不過呢個價錢你當買隻EA就係
起碼你都有幾十個鐘玩

不過你都可以再等下先買始終未寫完
玩得架啦唔駛諗咁多
無 因為佢依家已經叫自己做完整版
所以其實走路都唔奇
不過隻GAME個銷量 多數唔會走
但同時又比班支仔燒緊佢法輪功 可能中国會落架

所以如果你好介意 完整度 可能唔太啱入手
相反 你當睇場電影 現有嘅故事都值80蚊嘅

係要有心理準備 唔一定有完整版
武林大會roll到大部分友善,一個定兩個中立
結果西武林都係得峨嵋幫拖(仲有飛石
結果都係成村人走嚟打我
仲未完二周目
都幾肯定官配係大師兄 - 龍湘、趙活 - 小師妹
80蚊買黎當小說睇都睇

仲要玩完一輪佢真係會寫本小說比你重溫
本小說作者係game入面既角色 仲會偷偷加料入你本小說度
睇你自己鍾唔鍾意睇劇情
想享受戰鬥操作 暢遊江湖依啲就無架喇
但你鍾意睇武俠小說間中做下mc 控制下劇情走向既話呢就會玩到停唔到手
錦香宮 嵩山呢
小梅呢個官配都輸 連登舊鞋論壇
條線都未出 其實唔公平
雲妹夠未出 邊有得咁講
70 蚊姐
小梅先係最襯趙活
巴哈解包另一個小梅be 睇到差啲喊
講下姐 咁大家都知個投票玩下
我蘭線都未玩 所以都無投住
等待並心存希望吧
所以我加咗
罰你快啲玩蘭線 你就知點解多人投
慢慢黎 原本驚佢係咁改劇情先趕住玩
依家佢話唔再改應該可以放心?
捱夜玩 無咁集中
25梅,明明留學咁有交情都唔放下水
食個平飯都無左啦
一周目,始終係咩都改變唔到
想睇下邊個行動收益最大,打裝煉毒係唔錯但冇錢,練武功唔洗錢但roll唔中方向就四不象
唔一定關錢事嘅
可能佢在意時間成本呢
唔係人人鍾意追劇

玩幾十個鐘之後 等唔知幾耐更新嘅痛苦 我哋自己都明啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞