活俠傳6月14發售(4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
要刷嘅話唔建議加咁多體力
好多結局要刷打輸
少啲HP舒服好多
太勁搞到牙蘭打60回合都未殺到我
4週目玩到唐門香火結局
仲以為衝到落山就無事
死淨兩個人 好sad
所以我二週目開始未到最後都唔洗加爆護心甲
次次load入決鬥見到無咗個人得把刀
同埋戰役有啲人透明就知會彈game

想溝小師妹變咗最後的唐門結果
一周目係辛苦少少,二周目基本上就知點變強。三周目已經天下無敵,問題係點觸發劇情。行動點都無理解咁重要
唔知玩到四定五周目,仲可以觸發到瑞杏講返江陵之戰嘅黑幕,都唔知做左咩先觸發到,明明心上人唔係佢
對小竹線最有興趣,但好似同大部分主線冇關係
想知小梅點昆佢同埋比佢搥背
可以分開,佢係由你經脈閉塞開始逐次計
未試過成功
我滿心相
一個月每旬去一次就得
唔知佢點計
定係執緊野走佬
其實隻驚啲條件多數都好單一(至少目前都重係)

例如媾女你淨係升爆佢好感度就得,之後就等事件出現,目前三條女嘅事件觸發條件如下:
1. 小師妹要喺出嫁前夜擲到不自然醒
2. 龍湘喺唐門住後觸發事件要直接告白
3. 要跟夏侯蘭去大雪山,決鬥後要不斷抵抗

打鐵若果你唔係暗器流唔太重要;武功你將六維升到變六邊形都會夠過所有劇情,所以都唔太重要
可能又係喺背後擲骰仔每次打坐就加擲出嚟嘅數,然後一旦超過咗就會冇

然後高心相易擲啲大數字咁
要中個特定成功先得咁狗
幾時出小梅線呀
「超過就會冇」係指累積嘅數過咗經脈閉塞個要求
四師兄送果陣:國民健康操 人人手持一本
所以趙活除左個樣其實都係龍傲天
按劇情佢學識上可以同3師兄駁嘴
做段考做考官比唐門師弟妹讚教得勁好
有個師妹仲比佢教到沉船
4年時間可以由卒仔升lv到武林盟主級數
又有一堆女比佢溝 係冇得開後宮
其實養成part除左死唔SL
好難做到六邊形
趙活做到係只係玩家用緊比瑞杏更高級既逆天改命
走師父線上雪山硬傳功比你第三下會打通經脈
唔sl早就死咗喺後山
更新左投降 唔駛再慢慢等佢咪死你
好評
唔駛崆峒瘋狂re佢7turn殺鳩我回收死法
所以先會一開頭set到易死,戰鬥難
唔咁做,你就好易升到個人屈機
如果戰術高自己諗出西武林盟就會見到旁白話阿活才能開花結果.
我自己玩果陣都同三師兄一樣呆撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞