活俠傳6月14發售(4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
小師妹呢D垃圾黎, 溝龍湘成個過程都係開心
玩左6十小時,暫時棄game算,
反正乜都未撚做好,玩都無意思
番去玩住俠客風雲好過,有隻新MOD今年出好期待
究竟有幾多個黑衣人
我淨係想佢加多啲同唔同師兄/女主一齊出任務既故事

雖然主角係小人物,但太多故事都係以旁觀者身份推進

好多事都係無能為力或者無得參與當中,搞到每個event 都好似唔太關自己事咁
成就:煩人修仙成就獲得
屌你原來係一開始攞唔到
依家個多周目只係玩家多周目
幾時 趙活 真正意識到輪迴 跳出棋盤先係真正開始
(即係端杏線
係埋尾爭啲囉

如果要行愛情線去到後期就應該寫多啲龍湘對主角由姐弟變為戀人既心理變化,例如稱呼既改變,唔再叫主角做弟

直到表白一刻都當人細佬但又接受人
接受完之後又繼續以姐弟相稱

成件事咁樣就好突兀
龍淵 大師兄 丐幫幫主 小梅
殺人魔傻傻哋幾好,反正除咗打阿活做晒就得
我同意要更多描寫 個到有種龍湘其實都唔係好明自己諗咩 不過唔抗拒所以就接受咁

姐弟稱呼我又覺得無嘢

你當小龍女叫過兒咁
小龍女叫楊哥哥咪仲怪
有初戀feel 好撚純,未過堂唔俾扑
最後直路啦 小師妹黨呢 差少少咋
我都係諗起神鵰 又無乜嘢
啲相處都幾甜
你點拎的
上網睇倒有人話醫術lv6或以上有bug 會無咗效果
想問修復咗未 仲有兩本醫書想練埋佢
射射
岩岩都睇緊
人氣女主PK 第一輪結果
第一組:
小師妹(17) VS 龍湘(20)------龍湘 勝
小師妹輸了

第二組:
夏侯蘭(23) VS 小梅(11)------夏侯蘭 勝

第三組:
葉妹(18) VS 瑞杏(6)------葉妹 勝
估唔到咁少人投瑞杏

第四組:
上官螢(13) VS 畫中仙(11)------上官螢 勝

第五組:
小菊(4) VS 小竹(4)------ 平手

第六組:
大師兄(10) VS 溫夫人(1)------大師兄勝
人氣女主PK 第二輪 投到去12點
第一組:

:龍湘

:夏侯蘭
第二組:

:葉妹

:上官螢
雲裳bb>all
第三組:
基於小菊同小竹平手同太少人投 我決定放 17票嘅小師妹再入嚟PK

:小師妹

:大師兄

小師妹黨 我哋仲有機會㗎
佢啱啱個公告講可以獲得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞