活俠傳6月14發售(4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
想攻略
如果當初淨係台灣ea,唔搵大陸公司會唔會無咁大鑊,依家分分鐘比人告加game 下架
明顯 留學4女主 梅蘭菊竹
唔留學4女主 小師妹,龍湘,上官螢,小犬(未寫嘅破廟線

然後 葉妹係第3條大線

瑞杏話 搵到錢先出 即係就未寫過
個人睇法,睇你有幾追求一周目good ending。開頭兩個周目我都無咩點跟攻略,二周目誤打誤撞救到唐門,個成就感係幾大。你可以試下唔同路線,例如一個周目留學一個唔留學,再之後周目要收集唔同結局就睇攻略。
咁呢個一定嘅 不嬲都話 依家呢個局面
鳥熊一定係最大責任個個

特別爆埋 內測人員 真係幫佢哋測得好好
依家嘈緊嘅毒點 都係內測人員 一早講到明會出事
無可能
有錢唔賺咩
點估到變成咁
就係所謂條路自己揀
文青通病,睇得自己太高
仆街在就係估到㗎內測人員講咗
鳥熊sl個公告 都補返係有收到反應 不過無優先理

所以無得話係估唔到
你呢個思路啱數
不留學線+留學崆洞派+其他留學之類
又一個post 留名
無追晒post 想問有無巴打知馬富貴點解要改姓你?
馬殺毛
買嘢唔減行動
拎咗廚具後煮飯唔再減好肥

改埋呢2點就好好
講真文咩青
如果佢唔改 就係文青

明知係毒點會出事 就話唔怕啦
趙活個樣已經頂走好多人

言下之意 即係都知道自己係少眾嘢 大眾唔會接受

到真係出事 就秒改
因為見到銷量高 吸引到大眾 就即刻改做大眾向

不過依家又話 同內測人員交流嘅係 中国發行商嘅人
發行商唔同鳥熊講啲負面反應

所以真係睇信唔信鳥熊係無辜
玩得好既話可摸耳俾全部主要角色有個好結局
定係溝咗A女角就會到B女角be
其他女角會完全消失,得番唐門
巴哈好似有人玩到後宮
溝完一個轉心上人攻略到第二個
我小師妹呢

揀過唔駛努力就變強偷睇咗未來
小師妹返黎喊
溝其他女角小師妹點算
小師妹會好傷心
乜原來一開波遇到個黑衣人可以係龍淵?
呢個就係啲人屌 比負評嘅位

我就覺得江湖唔存在完美end
趙活唔係神仙 唔係超人
佢嘅時間就得咁多 佢必須要做出選擇

江湖咁多人 大把無名無姓嘅人好慘 江凌已經死幾多人 金宋又死幾多人

只諗 自己識嘅女角 無事就得
我覺得就好唔大俠

不過趙活會輪迴 其實最大可能都係要有個 所有人都幸福嘅end?

但只係金宋問題已經要點搞
真係 趙活係皇族 然後同金和言?

反正係佢未寫完嘅情況下 我覺得唔洗對bad end太上心

同埋私心唔想睇救世主end

強如郭靖 最後都係戰死 救唔到大宋
但邊個會話 郭靖唔係大俠呢
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=73317&snA=699
就上面貼左
下面成班響度拜佢
邊個仆街 忍心見到小師妹喊
其實講到尾 我覺得所謂江湖 就係一個充滿遺憾嘅地方
如果要玩完美end 有太多武俠game選擇

鳥熊嘅文本 令我覺得佢哋有能力寫出動人嘅遺憾 雲裳

相反 完美end 就無人死 所有人開開心心就係

不過我都唔反對 有完美end 存在
只係我唔太信 完美end可以寫得有幾特別
會有種提住我 發緊夢 好假嘅感覺

反正就係 完美end 有又得 無又得
比起ending 我偏向睇更多嘅故事
其實龍湘線我覺得幾唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞