活俠傳6月14發售(4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
原來係無完整攻略?
自己set制就玩到,係出絕招煩d
宣佈結果
人氣女主 由夏侯蘭(19) 以一票之差擊敗大師兄(18)
啱啱玩完二週目
成功砌低瑞笙
同師父生咗兩個
真係好好玩
師父load咗一load
缺點係唔知點飛對白
隻GAME 本身都未整完,今日PATCH NOTE 先勁多BUG FIX
有啲劇情夠數值都唔識觸發,比攻略你睇住都玩唔到

半夜玩突然整句咁既野出來喊到仆街
Set制做ctrl
自己玩啦,而家系統完善左多周
圖片支援
同埋玩到飛俠歸來同二師兄返黎
真係好感動
想問下大家覺得新周目自由配點
大家會點分配?
最尾大師兄+二師兄打和尚
升左個癲乞衣好感 有d劇情佢會無啦啦走出黎幫你
ANNOUCEMENT:

To introduce all the girls within Chapter II, I will be adding around 300-400 images from the beginning of what was supposed to be Chapter III and removing some unnecessary sequences. As a result, the production time will be extended by about two weeks at most. I apologize for the delay in the update, but I will do my best to deliver Chapter II as soon as possible.
To compensate for the delay, I'll give you a big spoiler ( kinda ).

錯post
加好感同暗器首選
好感浪費時間
100%暗器高輕功 , 破人嘴劍防
我用手制玩,絕招係L、R制到,不過我得一招,
好操控過keyboard
唐掌門係岳父,無教過工夫㗎
武學同打鐵仲有刀劍,因為練好咗就好多時間搞其他配點
[活俠] 解包內容 葉雲裳+小師妹 三人行

https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1718934078.A.7AB.html
下面唔似有小師妹
同埋我覺得掌門唔會俾佢嫁
葉線掌門冇倒下
有冇咀炮流玩法
岩岩去完南宮家賀壽 屌你個大波仔串到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞