活俠傳6月14發售(4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
初初出見俾人屌到爆
啱啱玩完逸劍風雲決,見到哩個post仲推緊
steam評價都好高
即刻買嚟玩
今晚已經玩咗4.5小時
真係好耐無咁想玩一隻game
我玩小梅線,去到一個分歧位:1. 唔落山;2. 落山,兩個照做係咪都見唔到小梅?

我見有人玩到去錦香宮個度?
夏侯蘭話當年同大師兄total 5個人一齊去過旅行,夏侯蘭、大師兄、風無塵,仲有另外兩個人有冇話係邊個
冇講只係提過去左塞外放羊,講瑞幸蒙古線果時可能會出場
練度唔夠我第一hit得700幾 冇尹志平幫倒忙應該可以一下佢嗰堆𡃁 搞到我第二,三回合之後完全冇氣郁都郁唔到唯有硬食bad end做第一輪結局
畫中仙都係九個女主之一?玩得一輪冇同佢有交集睇佢主要戲份都係喺武林大會嗰陣
老老實學金鐘罩,醫術
輕輕鬆鬆過
但係我冇氣到淨係可以用嘴攻
想問問呢到比唔比討論劇情?
玩左一星期小梅線好似點都bad end
Google好似都無完整梅線攻略
想問下咁多位ching 完整小梅線係點
又多一位排隊等小梅線嘅巴打
姐係依架未有good end 小梅線
我玩左成星期不停試唔同路線
唔跟大師兄落山 -> 幫大師兄療傷-> 小梅威脅下收功-> 世外桃園bad end

唔跟大師兄落山 -> 幫大師兄療傷-> 小梅威脅下唔收功-> 小師妹同小梅聯手打走金鳥-> 過兩個月小梅走,之後西武林線出現,改左名叫梅夫人,但好似無其他劇情

跟大師落山->輸比金鳥->申屠龍帶走小梅

跟大師落山->贏金鳥->申屠龍殺小梅

除上呢幾個ending仲有冇其他good end

大部分女主角都係冇ge的 要等佢更新先有
崆峒派佔四個其實都幾誇
咁有good end嘅係咪得三個女主?
想問如果結緣多啲女係咪喺最終戰嘅時候會幫拖一齊打瑞笙?小師妹喺佢嗰堆後宮入邊好唔爽
4個都好正
由其係小梅
所以要回覆返個無哂內功狀態,同加高內功回氣
逸劍真係唔明點解咁多好評
活俠我停唔到 八週目八十個鐘了
逸劍唔差呀
中期開始果3條支線好完整又唔會copy&paste
要計都係中後期人物成長好似冇乜嘢玩,一開始練到7788之後個成長曲線好似橫行咁
但論故事性我覺得好過大俠立志傳好多

活俠傳一周目係唔係十零個鐘就爆?
一晚已經玩咗6個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞