活俠傳6月14發售(4)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
趙活呢段係寫得幾有感
趙活覺得自己一定會被放棄,唯有自己講左走,先可以避免傷害
窮父母只係無奈先要放棄佢,佢開開心心生存先緊要,唐門本來咁強大,要照顧一個普通人一世,常人諗佢最好做下人,安安樂樂仲好
但個故事就話你知,趙活係好有決心同毅力
一個小朋友自己走,行遠路只係食左隻蛋同保護到三隻蛋,雖然話老竇跟尾
但其實佢一啲都唔普通
一個簡單到咁嘅故事,就講左好多嘢
你飛走哂啲殘體評論嘅話
其實隻驚係極度好評
南宮成家都幾闊綽咁,阿深就愈熟愈好人
佢老豆會突然行埋嚟問阿活夠唔夠洗,塞5000銀俾你
某啲暗線活動如果唔睇攻略,隨時重開廿幾三十次都觸發唔到 跑一次去到結局快嘅都要8粒鐘以上 重複嘅主線流程煩到唔想再開game
我唔覺得係夢境咁樣作太冇癮 夢中又有夢 個人覺得係因為趙活係錦香宮入咗瑞杏視野 (本身夢中瑞杏都係咁叫趙活同現在嘅自己見面)好似變咗死亡筆記咁樣攞到記憶 而愛上主角嘅原因 可能係趙活隱含嘅可能性(或身世攸關 待作)
補補陰陽
點樣有相聲結局?
根本係五師弟
外姓弟子點會入到正心堂,
仲入去開月會
我星期日先買
以個價位講超值
我自己試過就係,逆天救返大師兄,守住唐門,沒有開啟西武林盟加沒有結緣女性
打贏瑞笙,應該係全Game最難個場戰鬥
之後大師兄結局出現
大波原來咁好人
有老金罩一切都輕而易舉
加回血,穩陣到咩咁
佢細佬似係會黑化
殺左老豆老母已經崩潰左
唔值得,玩咗九日先
唔值得,玩咗九日先

九日整體完成度高好多
我反而覺得瑞杏係有兩個靈魂
九轉輪迴其實算係借屍還魂,申屠龍就完全成功,但瑞杏就保留原先瑞杏個人嘅靈魂,呢個先係叫阿活做趙君,另一個就係幕後黑手杏花仙
可能瑞杏本身個人已經係唔簡單,但俾杏花仙搶咗身體
溫夫人捉棋特別感覺到
兩隻唔同類型,好難比較
呢隻可以輕鬆d玩,對白都好搞笑
80蚊你唔係睇得好大,當睇場戲既就好值
遲下作者會唔會加埋金國行呢段劇情?我覺得唔差

有冇大波深女化圖可以睇?
人間道個到?
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1719248539.A.6A2.html
生活二俠
行晒正常線都係覺得佢都係受害人
揀要有代價會死前都要毀自己名譽比阿活正牌上位
大家都係杏花仙既棋子
唔係,就係圍城果陣講返
圍城果段心相一定程度揀硬睡
成功會見到佢
失敗就見到賊
唔可以同夏侯蘭好感高
江陵黑幕指丐幫幫主真意?
直接心上人係瑞杏就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞