喺日本租車撞咗車,求走數教學!急!

1001 回覆
21 Like 552 Dislike
係呢份啦 我係特選
佢廿四小時支援熱線 我今日仲專登開通漫遊數據 打過去
點知佢話今日係非辦公室時間,笑左!
「自寫意旅遊保」的客戶將可享有由Allianz Worldwide Partners (Hong Kong) Limited 提供的24x7全天候緊急援助和理賠服務。

你搵清楚好d
勸樓主走喇 唔好見佢 有咩whatsapp傾
咁真係無計,聽朝再打去問
另外你而家係大條道理同返租車公司講,有旅遊保險,會交俾旅遊保險負責,叫佢係機場拎車
最緊要你個人定d先,唔好俾佢兇到
Ching放緊暑假?
閱讀理解0分
打咗過去之後,唔好意思我哋嘅辦公時間已過。
要陰你既一日都陰到
你試下打去allianz,睇下幫唔幫到你
因為你果份有寫 - 自寫意旅遊保」的客戶將可享有由Allianz Worldwide Partners (Hong Kong) Limited 提供的24x7全天候緊急援助和理賠服務。
2193 5875 - https://www.allianz-travel.com.hk/zh_HK/contact-us.html
剩係得緊急醫療會有人聽
正解
警察係幫日本人或識日文果個
我就建議早一日翻去搞
細公司一律幾平,幾方便都唔租
就算唔屈錢,黑係上嚟壞車都未必有車換
你真係唔知旅遊保既車保點玩
旅遊保係攞單翻去claim架炸

只要emergency medical 先會有專人搞
都有10,000既,但NOC唔包
第三者責任就唔係份份有
同門檻好高
樓主,如果我係你,我會去日本警署備案,然後再打香港入境署睇吓幫唔到你,你香港份旅遊保險應該有24小時熱線,可以俾到諮詢你。而家係民事唔係刑事,租車公司冇權唔俾你走。加油!
樓主仲揸緊佢公司租既車?係既話你入停車場還車就有人招呼你啦

同埋租第二架車有冇影哂相?唔係有花又可以入你數
睇戲咁睇
事主有無做定準備聽日番唔到香港?
定直接改機票今晚就走?
有啲國家,包括美國好多州
外地人只要有本國車牌就可以揸車

啲鬼佬無做功課咪以為得
gtr? 你揸MTR咋
所以咪炒車
同大陸佬做生意

大機有價講

不過樓主夠唔夠功力就唔知喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞