[劇透討論] 點睇動畫長片《汪汪夢裡人》(Robot Dreams)

541 回覆
222 Like 6 Dislike
有無人知香港邊到有得買本書?
【《汪汪夢裡人》7.27 狗別重逢日-你需要知道的三件事】

話咁快後日星期六就係狗別重逢日,見大家都有唔同疑問,汪汪同機械人就決定集齊幾條重要問題,一次過為大家解答!

1.
問:如果冇實體戲飛,淨係得電子戲飛,咁可以點做?
答:如無實體戲飛,參加者需要列印電子購買記錄截圖,其中需包含:戲院名稱、日期、場次時間和座位。

2.
問:係咪咩日子嘅戲飛,都可以買紀念票入場?
答:只要手持任何由優先場起,於百老匯院線購買的《汪汪夢裡人》戲票票尾都可加購。

3.
問:可以去邊度加購紀念票入場?
答:參加者可於7月27日的活動現場憑《汪汪夢裡人》戲票票尾加購;每張票尾只限購票一次。

活動詳情:

🗓️日期:7月27日(六)
⏰時間:15:00-19:00
📍地點:圓方PREMIERE ELEMENTS戲院大堂
🎟️憑百老匯院線《汪汪夢裡人》戲票票尾加 $20,即可購買紀念票進場。隨票贈送:主題即影即有相片乙張、透明卡乙張 (款式隨機)、重逢日集印紀念卡乙張

⚠️注意事項
*每張票尾只可購票入場一次。如沒有實體票尾,請列印電子購票紀錄截圖
*入場門票只收現金,不設找贖
https://www.instagram.com/p/C91be7fMbcD/
https://www.facebook.com/share/p/ppKkaC1RtnBQRQMv/?mibextid=WC7FNe
thx#touch#
想知個影相位係咪好似戲入面個booth咁
個吸印仔都幾靚
唔知聽日多唔多人
想知會唔會好多情侶去
諗住一條毒撚去
希望唔好咁多情侶
啱啱睇完哭到仆街
好撚多人
起碼3隻蛇餅
會唔會有現場佈置相睇下??
樓豬打算食多一打mcgriddle先蒲頭
不過算幾條理
2點3去 已經係第二個蛇餅
多人到癲
而家四個蛇餅
珍,估唔到
我已經2點半到,諗住睇下咩情況
唔嚟都唔知原來咁多人有睇套戲
都唔明點解佢要做快閃

仲要1500先開始,好心就早d
或者開夜啲
我1430而家先排到個芒前面個幾條人龍
我排咗15分鐘之後果斷放棄
只能話唔同人諗嗰嘢都唔同,冇話邊個啱或者應該點做
我都想個結局係四條友一齊做朋友一齊生活落去
我頭先前面個對母女都係
驚排咗個幾兩個鐘之後去到啲嘢賣晒
我都係
但個印仔係幾靚的
我想要poster同pin咋
排咗一陣仲要有少少肚痛,所以放棄了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞