[黃VIU][TVN]背著善宰跑(15) 邊佑錫、金惠奫 主演-完滿結局 金邊粉callback區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
第一集男主有抑鬱係因為女主斷腳
而且並唔係自殺
佢點死同女主點斷腳就後面會講

女主穿越後先會慢慢發現其實男主一早就鍾意佢
第二集尾就係交代咗男主喺女主穿越前已暗戀佢

之後嘅劇情都係講:
穿越後女主以fans心態去同男主相處
兩個有咗交集
令到男主越嚟越鍾意佢
同女主由fans心轉變為愛情
其實個位師兄好似好唔鐘意背跑既style
但又逼自己睇咁 何必呢 睇劇係enjoy開心架嘛
覺得唔make sense 睇得唔開心勉強自己咁
不如搵第套睇啦 真係唔洗格硬去睇
https://m.entertain.naver.com/article/109/0005087193
金邊&彬珍結婚相上咗新聞
嘩呢個真係好劇透
Real 我睇佢講啲嘢睇到一舊舊
如果你個咩事 係指個女主點解係咁煩佢,咁男主係唔知嘅

由女主穿越返到2008年佢就抱住係過去要大飽眼福望吓佢粒星仲在生嘅樣所以係咁𥄫佢
如果佢游水順利冇受傷就可以繼續行游水選手條路唔做明星 (唔做明星唔抑鬱就唔使死)

男主角度就係女主好奇怪又叫自己唔好俾又阻住佢練水,去到第二集最尾知道原來佢誤會佢偷野,咪心軟跑返去幫佢擔遮 (因為佢一見鍾情嗰日都係落雨,畫面就接返佢點一見鍾情)

其實唔建議劇透咁多 穿越劇穿咗橋就唔驚喜
https://www.instagram.com/reel/C7jcFTcpX6Y/

公主啲眼淚演技真係世一
大癲
仲有點樣改變斷腳同男主死
佢話睇咗頭兩集又叫劇透吖嘛
超細節位我冇點講了
其實佢有心想睇得明同問人都好好啦
比起公海個條友 睇到16都唔明不如一早放棄
其實還好啦 故事大鋼咁 演繹得好先最重要
我覺得佢冇睇過
因為我記得知道係謀殺 已經係第8集都幾後 雖然之前有暗示過新聞寫要驗屍 但係都未太confirm
而且冇記錯 應該特登冇乜hints畀我哋知佢唔係自殺 因為公主一直循住呢個方向 諗住去改變未來 點知
我都有睇佢po
佢詳細打晒果集講乜
直情係分集內容 唔係劇透咁
哦 自殺point
是但啦哈哈哈
不過好少聽演員會睇返自己套劇
好多都唔會睇
但邊哥仲想重刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞