[黃VIU][TVN]背著善宰跑(15) 邊佑錫、金惠奫 主演-完滿結局 金邊粉callback區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
前線金邊粉
另一個角度睇套劇資源真係好差
咩都排到最後
呢個唔完全算訪問嚟Mr Chu考古系列
係節目組叫佢哋估 普查男性最鍾意接吻個陣隻手擺邊度既一位
邊哥傻仔咁實話實說 仲嚇親隔離一齊玩game既同行 估佢唔到真係夠膽答
其實我都想聽佢唱嘅ver
我都係啱啱瞓醒睇到
今日係幸福嘅一日
佢真係好好笑
我哋究竟錯過咗佢幾耐
好期待佢上綜藝節目
睇Mr. Chu 覺得佢都幾好笑
綜藝潛力股
導演,編劇提及公主:

公主辛苦了
同埋黃傘一見鍾情個幕真係好靚
係寶劍本身個人都靚仔到發光

邊哥都仲要睇造型 終演個髮型我真係覺得搞唔掂
不過邊哥私服真係世一 佢IG 見佢套套衫都襯得好好
詩恩同導演都好愛公主
曾是默默無聞的配角演員,邊佑錫憑藉著《背著善宰跑》獲得人生轉捩點,近日他也頻頻接受訪問,對於從沒想像過的火爆人氣,讓他不禁懷疑到底是夢境還是現實,而粉絲紛紛開挖他過往的一切,全是他認真工作努力的痕跡,邊佑錫也笑說「幸好沒什麼黑歷史!」。

邊佑錫於日前接受訪談時提到,非常感謝大家對於《背著善宰跑》中善宰的喜愛,自己也非常愛這部作品,還無法就這樣送走善宰,雖然心中非常不捨不過電視劇也已經播出了16集了,是該結束的時候。但每當想念善宰的時候,邊佑錫也會跟大家一樣透過網路平台再度重刷前面的劇情,因為這是他的演員生涯中會不斷想回顧的作品。

邊佑錫因為《背著善宰跑》而人生迎來了大轉變,他坦言自己還是迷迷糊糊的,外面很多人開始認出了他,連紐約時代廣場上都刊登了他的照片,令他相當驚訝,加上很多人都到快閃店,還得排隊體驗,在全州電影節的時候大家也直呼他「善宰」等等,在他享受這一切的同時,也提到了應該在下一部作品開始前,彌補自己的不足之處,以更好的演技報答大家。

面對瞬間爆紅,邊佑錫感覺很不真實,常覺得就像在作夢一樣。最近他更即將展開海外與首爾的粉絲見面會,他說雖然自己也一起搶票,但一開始以為等待的人數是5萬人,後來認真一看才發現是50萬人!覺得太不可思議了,在Weverse平台上也是,他留言之後伺服器就當機了,讓他覺得很神奇,但他相當享受能在網路上與粉絲互動,也能傾聽粉絲的故事。

走紅的同時,也有許多粉絲們開始挖出邊佑錫過往的樣子,那段時間認真生活的證據,也同樣觸動著粉絲們。邊佑錫說包含模特兒生涯,幾乎有超過10年的時間在演藝圈中活動著,初期這些事情讓他感到有壓力,也不知道自己該怎麼行動,儘管如此還是盡了全力去做,過往的影片一篇篇被翻出來,看著大家對他的喜愛,他自己也像是重新回顧了自己的過往,
從模特兒成長到今日的邊佑錫,自己也很開心。他還笑著說「幸好過去沒闖什麼禍,可以放心」,也透露自己最近最喜歡的留言是「善宰啊 我走到這邊了喔!」讓他覺得相當搞笑。
Source: 韓星網
好似安心啲
導演既眼神
睇到呢句真係好放心,只有笑料嘅傻瓜
每次有遮出現個畫面都好靚
宜家都仲會不停loop 第一集橋上個到
最終version個善宰連time slip前嘅記憶都有真係太好了
真係想像唔到邊哥年紀仲大過寶劍
應該話邊哥個樣唔似三十幾歲
睇詩恩個樣咁斯文
佢唔似係會寫得出插鼻哥窿condom周街飛嘅人嚟

原來係因為劇組冇錢
所以條S頸鏈要自己整
然後導演編劇都覺得唔掂但照用

仲有詩恩加左泰成既角色,冇跟原著寫仁赫都鍾意率,真係改得好

而家有訪問終於可以了解詩恩個腦諗乜
都知係因為無sponsor
詩恩神真係好勁,純情男一、叛逆男二呢個倒轉設定真係神來之筆,純情男二設定終於坐正原來可以咁動人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞