[黃VIU][TVN]背著善宰跑(15) 邊佑錫、金惠奫 主演-完滿結局 金邊粉callback區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
呢套野應該係女仔會比較岩睇 第一集已經覺得勁好睇
即係男主係知咩事而扮唔知?利申唔介意劇透多少少
咁我6月可以去韓國影
你睇到第幾集呀?
第二集
以為率偷底褲咁變態
原來唔關佢事
即係呢,你上網搵完攻略再睇啦
我想見你都係睇完攻略先追
婚禮仲未有VARO相得tvn嗰d
導演話佢鍾意激啲
雖然唔係佢偷,但入男更仲唔夠變態?仲要揸住一陣先肯俾返人
開頭幾分鐘 善宰鼓勵女主活下去嗰度 已經睇到眼濕濕
因為佢係34歲嘅人
我而家30歲表示你要我揸住個19歲男人底褲(乾淨)入男廁
我都覺得冇問題
想見你我係睇完電影覺得劇本太柒,然後睇劇評一面倒好再睇,呢套都係因為劇評大致幾好,但冇睇劇透攻略
係!睇落去先至知1.0 善宰承受咁大痛苦
你個"咩事" 係講緊咩事?
呢套係女主有好多嘢唔講得比男主知 因為好似大概係三定四集就講 佢一講未來嘅嘢 時間就會停頓 其他人聽唔到
李承協終映採訪

李承協:劇中有和經紀人一起說“善宰和女人在一起嗎?”,並喝醉的場面。 剛開始沒有那麼醉,但是演了之後感覺演得很尷尬。

苦惱着該怎麼做,最後得出了要邊喝邊演的結論,所以一邊喝一杯一邊檢查了狀態變化。 因爲要喝到不會忘記臺詞的程度,所以得喝三杯威士忌,大約是紙杯的一半。30分鐘後就要開始拍攝了,所以就喝了,彩排後讓我休息一會兒。我因爲有脫衣服的戲份,所以還做了運動,後來喝了一瓶

就這樣過去了6個小時左右。 想着“不能醒酒啊”,於是就拜託經紀人再買一瓶,喝了一瓶半之後投入拍攝了。幸好拍得不錯,拍得像真的醉了一樣,所以心情很好
見你係咁唔明唔明又問問咁樣
不如你自己睇攻略仲快
最憎人煲劇叫人劇透或者畀人劇透
我都係決定睇埋第三集
我鍾意呢套嘢 其中有一個原因係佢好多啲誤會 通常一集內就會解開 唔會將啲好on9嘅誤會發大 節奏幾爽快 ( 除咗中間有一兩集某d位真係…
可以頂埋第四
我幾鐘意第四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞