[黃VIU][TVN]背著善宰跑(15) 邊佑錫、金惠奫 主演-完滿結局 金邊粉callback區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
睬佢都傻兩個都出道咗咁耐
韓國九成都支持佢哋一齊
仲要咁多人同意 都幾智障下

tvn淨係識留言
既然講到咁不如試下睇落去先再講
公主搭佢都有feel (sor 阿邊
我反而極度代入到女主穿越既心態前期寫佢追星幾開心本身係我自己日常寫照,一穿越就見到偶像嗰種興奮完全係我嚟,要追過星先會明白率既心態

利申:有追星
我都係
但嚟緊佢又做男二
中學生咩 會影響學業不可拍拖
懷疑講得出嘅可能就係中學生
idol就唔可以拍拖姐因為佢哋嘅消費對象 係fans,演員唔使同fans交代感情事,拍好啲劇就得啦
無記錯嘅話….個條係泳褲嚟,而小率點解會入去,係因為佢聽到善宰嘅敵人打算偷善宰泳褲,因為敵人知善宰出比賽一定要著個條泳褲,小率只係想幫善宰搶返條泳褲……
冇錯 比起更有深意 相對沉重嘅主題
普通人更需要呢類節奏ok 可以放鬆 笑下嘅電視劇
所以背跑同邊哥先會被大家稱為週一病治療劑
第二集已經講咗佢唔講得未來嘢
突破盲點
其實睇劇睇到唔服氣有三個方法(暫時諗到)

1)戰勝去。(我要睇哂去成套劇,幾垃圾都睇哂去)
2) 比個機會套劇。(睇多兩集呢,睇下係咪真係無共鳴)
3)眾人皆醉我獨醒,套劇咁多人讚但我真係睇兩集都頂唔到。(即棄)

原來我打錯底褲
本身唔打算講
見大家錯哂重點忍唔住
通常我無興趣真係兩集就唔睇
為生活中嘅苦帶點甜

如果投入到劇情中嘅純愛 個刻就個人就會好自然笑笑口咁睇住金邊

同埋佢哋嘅演技都好好 雖然佢哋都唔係好神級靚仔靚女 但過程中都令人感覺佢哋做緊自己咁 邊哥嘅傻 公主嘅眼淚 令到我好投入睇得好舒服
剪裁得好有心思
又係演技唔錯,星運麻麻
韓國太多呢款oppa 啦
Ching 總結得好好
證明我哋有認真睇
我都係
就算幾hit 冇興趣就係冇興趣
太陽的後裔 來自星星的你 我棄晒
我都覺得佢地咁諗有種中學生拍拖影響學習既feel
其實真係唔明點解唔比人可以事業愛情兩得意
好同意重刷n次睇到頭幾集影證件相 一齊食湯飯 嘢食好熱照呑 個啲情節好笑得黎好係fans心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞