[黃VIU][TVN]背著善宰跑(15) 邊佑錫、金惠奫 主演-完滿結局 金邊粉callback區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
除咗率冇人會覺得靚
心諗你條友忍下啦
真係攞命
遲啲連公主屙屎都話佢啲屎係香
冇眼睇
如日中天喎忙到乜咁
無做無業遊民
條鏈柒到傻
算係套野唯一敗筆
邊佑錫最近在首爾江南區某咖啡廳與MK體育見面,談到了最近進行的"粉絲見面會預售"

邊佑錫對從《背著善宰跑》最後一集的團場活動到粉絲見面會的預售,源源不斷的售罄隊伍感到驚訝的同時,對於粉絲們"急需把握主題"的呼聲,他表示:"如果能保持現在的心態,下次粉絲見面會將在更大的地方準備。 希望大家能保持自己的心態。"

《背着善宰跑》後邊佑錫的人氣被稱爲"綜合症"。 得益於電視劇的人氣,再次尋找邊佑錫作品的粉絲也呈增加趨勢。 當被問到有沒有想再次推薦給通過《背着善宰跑》認識自己的人時,邊佑錫笑着說:"既然開始看了,希望看到我出演的所有作品。"

當被問到"其中一定要選一個"時,他回答說"我的開始是《Dear My Friends》。 雖然我在作品中很少出現,但電視劇本身就很美,是一部好劇,所以想推薦給大家。"

接着被問到粉絲們對看老作品有沒有負擔時,他回答說"當然有負擔。 只是我在那個時期也盡了最大的努力。 個人的看法不是都不同嗎? 以各自的視線來看我的演技可能會覺得'彆扭'、'演技不好'、'沒關係',但我能說的話是,當時作爲演員,我也盡了最大的努力去面對瞬間","作爲演員,應該說是10年的歷史吧,因爲大家一起看我的人生,所以心情有些奇怪,但我覺得這也是一種關心"。

好識講嘢 韓國人都話佢講得好好 心態好好
真係冇見過完咗劇之後啲演員互動係咁
通常都係一兩句讚吓同多謝對手
佢講咁多仲要講得咁仔細
見到邊哥訪問我放心了
希望佢做多d訪問
邊哥讚到曉飛
推土機男孩
睇嚟佢真係超欣賞演員金惠奫
不停讚佢
未抽離角色外都夾雜咗啲對公主本人喜愛嘅程度
佢對之前合作嘅演員都冇講得咁多
例如裕貞

雙金都冇咁
韓國人好鍾意呢啲咁謙卑嘅演員
尋日咪話有100個?
邊哥勁戀愛腦 之前訪問講過會為咗中意嘅人搬去第二個國家住
係!佢兩個一齊上節目或者接受訪問勁少互動
咁我放心啦!

你中有我 我中有你

邊哥fc
今日有100篇 六月之後都有30個
花絮都睇得出你努力去愛啦邊哥
喂啊 腳差大細都可以心動
有d人話集體訪問,唔知喇
總之呢條友完全收唔埋
好好笑
邊哥性格真係好真誠好可愛好得人中意
Cls 有冇咁誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞