[黃VIU][TVN]背著善宰跑(15) 邊佑錫、金惠奫 主演-完滿結局 金邊粉callback區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
其實都無咩嘢
盛讚女拍檔都有助形象建
近排每日淨係聽 Eclipse 嗰5首歌
花式稱讚你識啲咩
邊佑錫係真心靚仔幾有氣質,好似朴寶劍咁又係有氣質,真心get唔到點解前期係咁有人話似王祖藍唔係第一眼靚仔但都唔至於樣衰丫
睇啲人挖返佢以前啲訪問,佢真係好坦率到嚇親我

:錫嘴時手鍾意放邊度?
邊佑錫:胸部

坦蕩蕩講出口唔油膩得佢先做到

贖罪中
其實N. Flying 真係好錫fans , 嚟香港唱廣東話歌
去台灣唱普通話歌
https://www.instagram.com/p/C7mNrTlPMB_/
https://www.instagram.com/reel/C6Kc9kyy01l/

佢下轉可以做啲癡癡地線有反差萌嘅霸總
背著善宰跑導演:“邊佑錫和金惠允的眼神戲很好,雖然不知道是否真的在交往”

特別是對於柳善宰(邊佑錫飾)和林率(金惠允飾)的化學反應,甚至出現了“兩個人真的能交往就好了”的反應,在現場制作組看到的兩人的化學反應如何呢?

尹鐘鎬導演說: “在近距離看過很多次,浪漫愛情劇里如果演員真的戀愛了眼神的確會不一樣。的確會讓人產生作品結束後你們也別分手,繼續交往吧的想法”,引發了現場一陣笑聲。

他接著說:“從觀眾的角度來看,顫抖的眼神應該會不斷讓人心動吧? 邊佑錫的眼神基本上都是濕漉漉的,所以拍近景的時候經常會感到開心,小率本來演技就很好,但兩個人的眼神戲實在是太棒所以大家看起來可能像是在交往。 雖然我也不知道兩個人是不是在交往,但還是想最大限度地保留這部分”

詳細內容
【新聞】背著善宰跑導演:“邊佑錫和金惠允的眼神戲很好,雖然不知道是否真的在交往”

特別是對於柳善宰(邊佑錫飾)和林率(金惠允飾)的化學反應,甚至出現了“兩個人真的能交往就好了”的反應,在現場製作組看到的兩人的化學反應如何呢?

尹鐘鎬導演說: “在近距離看過很多次,浪漫愛情劇里如果演員真的戀愛了眼神的確會不一樣。的確會讓人產生作品結束後你們也別分手,繼續交往吧的想法”,引發了現場一陣笑聲。

他接著說:“從觀眾的角度來看,顫抖的眼神應該會不斷讓人心動吧? 邊佑錫的眼神基本上都是濕漉漉的,所以拍近景的時候經常會感到開心,雖然小率本來演技就很好,但兩個人的眼神戲實在是太棒所以大家看起來可能像是在交往也情有可原。雖然我也不知道兩個人是不是在交往,但還是想最大限度地保留這部分”
ahaha同一時間睇到依篇
我覺得90%拍緊
花絮啲眼神
如果唔係可以提名奧斯卡

我覺得係個嘴既問題

我睇青春紀錄都kick係呢個位唔覺得佢靚仔
但而家又克服到喎
加埋身型氣質 髮型啱佢嘅話就好靚仔
我覺得佢個樣同依家都冇分別
只不過呢次真係角色氣質啱佢 套劇又真係冇所謂花美男先至真係feel 到佢靚仔
青春紀錄有寶劍 戲好又靚仔嘅寶劍喎
同埋中立啲評論嗰陣邊哥啲戲仲有好大進步空間
比較起男女主角
搶歌?
係呀!演技同而家差好遠
青春記錄寶劍係靚仔到發光真係會有對比
善宰其他男角冇咁搶
https://youtu.be/26YgOI3r49E?si=KaeudZEQl0KYCW-d
本身仲有啲眼瞓 笑醒咗
導演係咁係覺得邊自爆得太多 直接推佢一把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞