[黃VIU][TVN]背著善宰跑(15) 邊佑錫、金惠奫 主演-完滿結局 金邊粉callback區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
https://youtu.be/vZ1U7JQlZzw?si=pvQMEKPckkWE4XJl

依個巫女話九月十月可能有好消息
我覺得頭兩集啲對白同劇情好撚尷尬,第二集仲衰過第一集少少,啲劇情浮誇到,所謂狗血劇情,唔係講緊穿越個setting,而係男女主行為加情節

我見網評偏正面,上個post都有人叫我追落去,我就真係唔識欣賞。利申睇過算多愛情韓劇+穿越劇
靈唔靈
竟然
平時唔信呢啲嘢,但係而家信住先

💙💛
話說背跑 煞科時間 距離首播 差幾多
其實拍緊果陣 邊哥可能已經沉沉地公主, 去到依家爆紅,大家再聚宣傳
善宰啊~ 公主係好女仔唔好錯過呀
頭2集係未得ga
各有所好
咁多人中意肯定有原因 你唔識欣賞可能你真係唔係受眾 確實唔需要勉強 之後可以睇邊哥公主其他劇
第一集女主唔知自己穿越尷尬都算,點知第二集講同做嘅嘢仲誇張過第一集,至於站於男主角度,幾日時間鍾意上個樣唔錯嘅癲女人

利申我係仔
咩係邊哥公主?
有啲嘢你get唔到 何必勉強
我都睇咗七八次先代入到
因為真係睇唔明
如果有時間可以仔細啲睇
冇就由佢啦唔好勉強自己
建議你睇紀錄片 或者戀綜 不過後者都未必珍珠咁真 但起碼真過d老作嘅劇集
煞科係4月頭
最後拍攝喺4月10號
人造糖
男主角=邊哥 女主角=公主
唔岩睇真係唔緊要既 總有一套岩你睇
即係你指要睇到尾再翻睇先得?
等睇
唔係呢個問題,唔係講個背景setting,講緊男女主嘅行為
其實套戲都幾易明, 如果頭兩集都已經覺得唔好睇 唔需要強迫自己, romantic comedy 係咁嘅style
本身就係愛情喜劇 係會誇張少少 可能你係唔啱呢類 真係唔使勉強
穿越本身就非現實 唔知自己穿越都好正常
男主係一見鍾情 當然你都可以唔理解
所以你唔睇落去係啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞