[KPOP] K-POP 2024討論區 (16)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
BUNNIES 真係好醒 位位社會賢達咁
俾個shaman影響管理 你話唔係失職?
bunnies真係智者黎
個記者叫左ador告佢之後ador已讀不回
SHINee珉豪每次都會指向天空的一段編舞

SHINee - Everybody是發條士兵的概念

擔任飛行員的珉豪在編舞中有幫其他四位成員插上電源、上發條,然後叫醒他們的部分

自從鐘鉉離開後,珉豪在每場表演都是對著天空上發條🥹

影片
https://twitter.com/i/status/1794606369913651688

影片是SHINee在這週末舉辦的16週年紀念兼安可演唱會
+ 溫流恢復健康後也有一起表演~

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3248319750

1. 鐘鉉啊,你有在看對吧??!? 我一直都很愛你

2. 我要哭了ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

3. 我想鐘鉉了ㅠㅠ

4. 成員們該有多想念鐘鉉啊

5. 這次的演唱會讓我非常非常想念鐘鉉

6. 珉豪是那麼樂觀的人... 只要有意志力就什麼都能做到的人... 當時卻說自己「有點」累,所以讓我很心痛...ㅠㅠ

7. 5HINee,無論何時都支持你們,我愛你們

8. 啊,原來是這個意思ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

9. 對著天空傳送的飛吻真的是ㅠㅠㅠㅠㅠ 我要哭了..

10. 他們真的是沒辦法不喜歡的人ㅜㅜ

11. SHINee長長久久走下去吧

12. 謝謝珉豪ㅠㅠㅜ SHINee要長長久久在一起哦,我愛你們ㅠㅠ

13. 因為SHINee一直在活動,所以鐘鉉也一直留在我的記憶哩,希望大家都能幸福

14. 我在現場感動到哽咽了ㅠ

15. 好好地克服了艱難時光的SHINee成員們真的很了不起,是非常帥氣的團體

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

佢地跳舞真係勁
但身形比例令到睇落去跳得冇咁好睇
好似前幾日佢地跳師姐wannabe 但身形唔夠師姐靚所以睇落就比下去
依樣嘢又改變唔到所以係幾可惜
佢地行出黎好似lolly talk咁
無星味無記憶點 成班中學生咁
真係要轉個stylist
出道前嗰陣嗰啲片 個個都好靚 好有星味
但係一出道之後好似全部都變咗做中學生
真圖
閔媽係記者會到po私人對話出黎點計
我就信敢拎上法庭既係真
呢一代有幾多隊可以咁樣做
點解其他BUNNIES會唔制止你 由你繼續出洋相
佢好似d自言自語白卡痴線佬
講都講唔明
佢係咁講張圖點點點 唔知佢真傻定假傻
懷疑佢其實係新牛黑粉反串緊
你係咪唔知咩叫模擬對話
BBC講burning sun 都有呢啲模擬kkt對話 唔代表係假
如果係假 mhj一早跳出嚟話係假
依家佢只敢交文件交代返對話嘅背景其實=認咗有講過
依家全世界都知佢話啲囡肥豬
你好好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞