[KPOP] K-POP 2024討論區 (16)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
Lily對眼勁怪
Highest Unique Listeners in 1st hour on MelOn in 2024 (Idol Groups):

1. #aespa, Armageddon — 38,503 🆕
2. #NewJeans, How Sweet — 37,069
3. #SEVENTEEN, MAESTRO — 33,865
4. #IVE, HEYA — 31,777
5. #LESSERAFIM, EASY — 27,183
MV好撚揼本
老實講隻歌完全唔好聽
半個鐘算長,有啲得20分鐘
實時全專9/10首空降
有10首算係咁
有啲得8首都叫正規專輯
老實講好多隊女團成員身材比例都好差
只係nimxx嗰班係stylist唔識用造型幫佢哋修飾啲缺點 下下都暴露晒啲缺點出嚟
呢排上大學校慶表演啲look正常好睇咗好多 即刻唔同晒
開頭個shoot 即刻諗起sheesh
又過新牛

supernova cls
前5首聽落都好似同一首歌咁
呢首連貫性幾好 一聽就中意
竟然同NJ拉開兩萬幾實時…
我路人嚟講,supernova完勝how sweet
等左接近4年既正規一既威力
由出道到今時今日 啲fans都喺度講懷才不遇點點點 一切都係公司四本部啲錯 又唔諗吓當初love me like this咪有入過melon日榜頭十 老實講若不是jyp出生 呢隊今時今日都冇人問津啦
好似話轉咗人 聽住先
【theqoo】HYBE,推進批量處理所持有SM股份的75萬株

27日,根據投資銀行方面消息,當日收盤後,HYBE對目前所持有的SM公司股份75萬株進行了批量交易需求預測,計劃將推進批量處理目前持有SM部分股份。 平均每株的折扣率相比當日的收盤價(9萬5800韓元)最大為-4%到-5.5%。

HYBE以12萬韓元/株購入,預計以9萬~9萬2千韓元/株的價格賣出,共680-690億韓元,淨損失210-220億韓元

閪比知aespa今日出正規一 sm股價新高先黎賣
雖然sm係血汗工廠
但不得不講佢哋出品嘅mv係高汁啲
肥房個句踩在aespa腳下完全係助攻翻aespa
就黎3年 jyp又要出新女團
nmixx準備行itzy條路
其實一開始就行mixpop 呢隊路 就知自己冇咩可能會一線啦
閔老母「飲水思源」,督穿房狗幫咗前公司一手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞