[KPOP] K-POP 2024討論區 (16)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
法院:"Hybe解僱閔熙珍的理由並不充分…如果被解職(違反禁止行使表決權的義務),應賠償200億韓元" 這個200億是罰金,不是最終金額 ​​
應該唔會再重要
BTS逐個歸隊
2024 6月+1
2024 10月 +1
2025年中齊晒腳
一個賣100萬隻碟都已經補nj成隊數
閔嘅輿論戰根本對男idol死忠無用
股東唔會嘈 得返閔繼續一哭二鬧三上吊
就咁雪晒成個ador都無問題
應該唔多嚟香港開
【Theqoo】New Jeans performance director Ins story更新:

內戰有排打
咁樣對新牛影響應該仲大
一係閔大人成個班底留
一係成個班底走
宜家咁兩頭唔到岸
cls
其實係 閔一日嚮度
hybe控制返董事局
閂水喉再抌錢落去做新promo
NJ只會更唔明朗
咁樣對新牛影響應該仲大
一係閔大人成個班底留
一係成個班底走
宜家咁兩頭唔到岸
其實係 閔一日嚮度
hybe控制返董事局
閂水喉再抌錢落去做新promo
NJ只會更唔明朗
都係等過埋聽日股東會先
閪粉又要開始入平行世界
閔無嘢咪同你磨 但新牛就...
【新聞】法院:“閔熙珍確實試圖帶New Jeans脫離HYBE…但尚未具體實行”

法院表示:“閔熙珍試圖帶著New Jeans脫離HYBE的控制,或者試圖通過施壓HYBE迫使其出售持有的ADOR股份,從而削弱HYBE對ADOR的控制力,並尋找可以獨立控制ADOR的方法,這一點是明確的。”,“但是難以認定閔熙珍已經將自己的想法從探索階段轉化為了具體的實際行動。此外,儘管閔熙珍的行為可能對HYBE構成背叛,但難以認定其行為對ADOR構成瀆職行為。”這是法院引用閔熙珍以HYBE為對象的禁止行使表決權的假處分申請的理由。
唔知會唔會直接指派落Ador
Hype咁廢都唔知聽日會唔會出招
房爸爸真是大笨蛋
閔媽終會戰勝歸來
房狗塌房啦
同呢個一樣咁重口
一大堆話閔做幾多仆街野,法院一定認同 HYPE,結果返轉
ADOR其實仲有冇員工係到,定係已經變左空殼公司
宜家法院係認同閔想走
但未有實質行動所以未嚴重到 HYBE 可以踢
成個谷好似gin蛇洗腦谷咁
跟住下面d人全部係啊係啊
勁搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞