[KPOP] K-POP 2024討論區 (16)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike

ATEEZ今次首歌唔係噪音歌仲幾好聽
反之treasure仲係玩緊同一路線
抵佢地唔紅
JYP係一個唔肯放手嘅男人
所以結論係佢同閔媽唔會夾
老母口中既奴隸條約令房狗炒佢唔到又唔見你講?
咁叫打壓? 係個圈成功後想成間公司淘空人係你眼中都ok?老母粉都好黑白分明下 係錯都要死撐
吓 份約係當初閪比訂架喎 依家因為敗訴你就話份約抄唔到老母 咁調返轉睇佢個條約綁住老母唔俾走加埋競業條約搞封殺(當年sm都冇要老母簽競業) 你唔講?

其他唔講剩係講前期既打壓,你閪比對老母出爾反爾,到之後決定左出le但新聞稿仲keep住老母個名扮哂野令人以為老母有份,到老母搞左nj出黎又唔俾人宣傳又唔俾拍紀錄片,對比隔離親生女le 幾撚大差別,只係老母賭贏左nj紅左

老母當然唔係全部野都岩,但閪比肯定係大仆街囉 三大唔會做既野 閪比會做
Bang, JYP都係作曲家製作人,就冇人話佢地係藝術家
閪珍做visual design 就係藝術家
條盲毛一早block左
建議你都block左佢廢時傷眼
同埋蠢係會傳染,你見班閪珍粉就知
佢訂 老母肯簽即係自願做佢口中既「奴隸啦」
自己簽完之後係到賣慘做左咁多年野字都唔識睇? 唔識睇都算 律師都唔識搵?
老母同粉絲一樣成日彈出彈入
一搵到位就彈出黎話hype點點點
老母做既仆街野一律睇唔到
點都係房狗錯咩都係人地錯
應你都廢事
佢賣慘關我咩事我有撐過佢賣慘咩 係你自己提份約先
閪比明明可以內部解決既野架係佢自己買哂通稿搞大件事 以為自己實贏點撚知
房狗同閔老母都垃圾架 但閪比同房狗更仆街
剩係illit同tws呢兩隊垃圾已經有排講
咪撚應我啦知冇
閔老母kakao對話 法庭覺得可信—>閔老母正仆街 閔老母認咗係事實
bighit俾錢幫bts注水 法庭文件話被告用bts注水嘅事實去勒索bighit —>bts無注水

有無人可以解釋下呢個logic係點行 follow唔到
推完未
估唔到閔老母記者會都推唔爆
CLS 公司
點解呢隊仲未解散嘅?其他IOI後續Gugudan Dia PRISTIN都解散咗9世囉
仲有得CB 😮
仲未推完,on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞