[KPOP] K-POP 2024討論區 (16)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
佢講緊屌閔個d人
唔講仲以為個班人有份幫閪比打工 咁撚著緊
今鋪aespa同sm成為最大贏家

6月又可以睇sm同hybe大戰啦
支持riize將tws踩在腳下
你隻凌雞咪仲衰,走咗就收聲啦
免治好敢言
老實講偷人人生都係一擔擔姐
YG搞乜 成隊mirror咁
係講緊邊度有fans屌間大學
音響造假俾人屌到好似音源造假咁

Giselle 將參與臉紅的思春期新歌《Lips》feat,合作曲將於6月13日發行
踩左邊個在腳下?
【獨家】Hybe CEO 樸智元,公司內部郵件..."希望所有人能毫不動搖地工作"

雖然聽日炒你地但請安心工作
Ka姐:我們公司好像要完
Old news
再生老豆遇難緊係心痛
佢哋話咩法庭判咩 唔代表啲咩 喺hybe自己柒 抵肥佬輸
明明之前勁着緊話罪證確鑿 法庭一定會判hybe贏
大部分fans多謝都嚟唔切
成件事都諗唔明有咩好屌
學生會未爆出嚟之前去屌學生會為咩?
一個學生組織搞的活動有少少意外有咩問題?
呢類意外又唔係未出現過,出到嚟個效果又影響唔到人,屌嚟為咩?
爆左出嚟之後去屌成員又唔知為咩?
爆出嚟之前有睇條片都睇到隊長O嘴O到佢唱之前都仲O緊
就陰謀論到當佢哋全部人都知會停,咁音響係真係停左,佢哋又真係跳唱曬後半首,所以係要屌D咩
成件事根本就好撚on9,4本部操作on9,D人唔知為咩係撚咁屌又on9
得啖笑 人地律師事務所出埋立場全文
佢地批判人咁叻不如去做埋法庭個份啦

幾間韓媒包括韓國最大既新聞媒體係前一兩日都出埋長文報導指控閪比點樣言論操控同不正當行為
然後閪比又俾人搵到對新牛採取宣傳限制扮哂野出通稿話冇做過 點知ytb落場大大巴車落閪比度,上哂新聞先至解除限制

總之閪比做咩都係岩既,上面講既果d野佢地係睇唔到架啦
事後孔明
偽造文件,刑事!
tws今年年歌得主會騎住riize
好彩藍藍走得快
留係度要做韓國之恥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞