[KPOP] K-POP 2024討論區 (16)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
閪粉: 拍定手先 我讀law㗎
好有教主feel
你覺唔覺個谷俾人dominant 左?
所有異見者都俾人踢走
淨低既人都係個d「係啊係啊」
房狗就算想都唔可以咁做啦 成班董事會睇撚住,佢真係可以隨心所欲咩
法院話佢只係plan緊 未到行個步
所以只係對hybe 既背叛 但冇對ador瀆職
所以聽日開既臨時股東會未可以炒佢住
但之後正式再開應該可以?
但就算唔抄換曬hybe 既人都比人架空硬
睇 HYBE 可唔可以換哂董事長嘅人
換哂嘅話就算唔踢閔大人佢都等於被架空
研究下姐仲未做
原來法律上唔可以直接踢閔走
唔怪得要打輿論戰
我講笑啫
好似唔得因為閔冇事佢既代表理事都唔炒得要炒代表你唔尊重法庭,你可以炒賠至少 2000億
ador法定代表世綜發表聲明:

“在這次審判期間,被惡意編輯的第三方之間的私人對話被無差別地傳播到媒體上,一些youtuber和博主仍在通過隨意解讀拼接的kakaotalk來侵犯閔首席執行官和ador成員的隱私和誹謗。”“我們將採取投訴等措施,因此我們要求您立即刪除當前發佈的視頻。”
tg係另一世界 千幾人嘅谷但自己小圈子講鹹野/侮辱成員就得 人哋講一句唔啱聽嘅就kick
榴寶
死肥佬
董事會本身就唔存在閔嘅「代表理事」
只係宜家董事會全部支持佢
閔個禁制令我睇完好似唔覺包其他人
又趕唔走閔媽
班earnot同illit fans好撚嬲
炒唔到佢 但其他人應該郁得
我睇其他話佢下面兩大助手都好似唔得,反正明天就知睇下佢點做
黎緊呢兩個月有班反NJ撚會消失返一排
佢最近開始愛上gigi
晚晚發夢見到佢🖤
我冇嘢喎走唔走關我鳩事? 不過個閪老母咁煩最好就躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞