[KPOP] K-POP 2024討論區 (16)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
直接唔開墊音咪得
搞咁多色水嘢
不如JYP同cube合併算啦
一個窮閪一個傻閪,兩間都係靠藝人自己撐
真係反轉再反轉
Hybe可以換曬除左閔以外既人
法院透過閔熙珍臨時處分申請,閔熙珍將繼續擔任ADOR代表理事 ​​
wtf
單嘢要搞到幾耐
其實最終都係炒
分別只係俾唔俾嗰18%股權錢
房狗係要做遮醜布
下次董事會再炒過
呢隊垃圾憑咩可以續?對之前好紅嘅限定團好唔公平,續幾耐都係霉㗎啦 唔好咁天真啦隊好師弟團就真係值得續啦 不過我希望zB1到時準時解散喎限定團到夠鐘就要解散 對之前好紅嘅限定團都公平唔好好似呢隊垃圾咁厚顏無恥
唔可以換閔但可以換其他人
係咪一樣3票對1票抄閔CEO個位但留佢係董事會
據聞如果第時開庭告得入閪珍既話
個18%股價係賤價買返
我估都要起碼相隔兩個月先會再開董事會
今次任命自己人先
下次先可以行使投票權
【pann】千贊熱帖,LESSERAFIM曬富士山的照片是瘋了嗎?

賣國賊人生小偷水牛山羊團
人設屌打kpop
【新聞】閔熙珍繼續擔任ADOR代表理事

30日,首爾中央地方法院民事協議50部就閔熙珍代表以HYBE為對象提出的禁止行使表決權臨時處理申請,決定予以批准。

因此,在31日舉行的ADOR臨時股東大會上,HYBE可能無法在閔熙珍代表罷免案中行使表決權。閔熙珍代表可以繼續擔任ADOR的代表理事一職。

但是,預計HYBE將更換除了閔熙珍代表以外的ADOR高管,閔熙珍代表的活動也將受到很大制約。

正義早來了閔媽為全kpop福祉奮鬥
閪珍值唔值一億
佢早走定遲走都唔代表hype留到nj五個女人
又要拖兩個月
仲衰咗 你一係resign一係架空
有冇人同我一樣覺得,肥房其實深愛閪珍
乜都俾佢份約又寫到咁既樣
最後有幾愛就有幾恨
同埋而家風向開始轉
拖耐左nj先係最大輸家
如果有人爆料話今次單野係佢地分手嘈交反面搞到咁我會信
過多幾個月可能宣布佢兩個結婚都唔奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞